Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Κιμά ωμό Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Κάπαρη ψιλοκομμένη Αγγούρι τουρσί ψιλοκομμένο Φρέσκο πιπέρι Αυγό ωμό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο μενού της εβδομάδας 07/12 – 13/12, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPin It Φιογκάκια με κοτόπουλο Βραστό (μοσχαρόσουπα) Πατατοσαλάτα με λαχανικά Νηστίσιμα τρουφάκια Χριστουγεννιάτικα Κεκάκια
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο φιλέτο: 1 κιλό, κομμένο σε 6 χοντρές φέτες πάχους 2,5 εκ. ελαιόλαδο: λίγο βούτυρο λιωμένο ή λάδι τρούφας: λίγο, για το ψήσιμο αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: icookgreek.comPin It Φιογκάκια με κοτόπουλο Βραστό (μοσχαρόσουπα) Πατατοσαλάτα με λαχανικά Νηστίσιμα τρουφάκια Χριστουγεννιάτικα Κεκάκια[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grPin It Φιογκάκια με κοτόπουλο Βραστό (μοσχαρόσουπα) Πατατοσαλάτα με λαχανικά Νηστίσιμα τρουφάκια Χριστουγεννιάτικα Κεκάκια[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΤο εβδομαδιαίο μενού από 04/01 έως 10/01, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Είναι το πρώτο μενού του χρόνου, ερχόμαστε όλοι από κρεπάλες[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά 230 γρ κιμάς μοσχαρίσιος 70 γρ ψωμί brioche 50 γρ καραμελωμένα κρεμύδια 10 γρ σάλτσα tartuffata 30 γρ τυρί gorgozola 1 φέτα τυρί crispy spek 1 αυγό μάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚι ας μας στραγγίξανε οι επιτήδειοι και οι ανεπρόκοποι. Η περηφάνια δεν μας έλειψε ποτέ. Αυτήν ακριβώς την περηφάνια ένιωσα κι εγώ τις προάλλες για τη διεθνή[...]
Πηγή: bostanistas.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο φιλέτο: 1 κιλό, κομμένο σε 6 χοντρές φέτες πάχους 2,5 εκ. ελαιόλαδο: λίγο βούτυρο λιωμένο ή λάδι τρούφας: λίγο, για το ψήσιμο αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.gr8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να πιω μπύρα . Προτιμούσα το κρασί ή το ούζο ανάλογα με την περίσταση. Η μπύρα ήταν ένα ποτό που δεν με ενθουσίαζε ... Όταν[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΗ βόλτα στα μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται... Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω ένα εξαιρετικό προϊόν , που μας έρχεται από την βόρια[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΤο φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]
Πηγή: caruso.gr