Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Εύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.gr1. Χαλβάς Παρασκευάζεται από το ταχίνι, που με τη σειρά του φτιάχνεται από πολτοποιημένο σουσάμι. Το ίδιο το ταχίνι (έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες, πρωτεΐνες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΤου Ιάκωβου Θεοδοσίου "Ιατρού - Διαιτολόγου" Παράλληλα με την τήρηση των θρησκευτικών παραδόσεων , είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ακολουθούν τη νηστεία όπως την[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠαραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων! Η χαρά των παιδιών μας! Η αισιόδοξη πινελιά στην σκούρα πραγματικότητα των μεγάλων... Όσα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΤο πρώτο από τα πιάτα του γεύματος αυτού (που πολύ έχω καθυστερήσει να το ανεβάσω), το ορεκτικό, ήταν και το πιο εύκολο να αναπαραχθεί: Κόβεις πολύ λεπτές[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜήπως δεν είσαι και τόσο ένθερμη υποστηρικτής των κρεατικών; Κανένα πρόβλημα! Δοκίμασε να περάσεις τις αγαπημένες σου γαρίδες σε ξυλάκι και σέρβιρε αρωματικές[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο τριμμένο λάχανο "ζυμωμένο" με λεμόνι και λίγο αλάτι και στιμένο, για να μαραθεί, είναι η πιο αγαπημένη μου χειμωνιάτικη σαλάτα. Σχεδόν πάντα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μαγειρικές μας αναζητήσεις σήμερα μας οδηγούν για ακόμη μία φορά στη μακρινή και εξωτική Ταϋλάνδη για ένα πιάτο πραγματικά καταπληκτικό. Ένα curry με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤραγανές Γαρίδες με Δροσερή Καροτοσαλάτα Κοτόπουλο με απίθανο γλάσο και σπυρωτό ρυζάκι Σολομός με Μαραθόριζα και Ψητά Λεμόνια Τας Κεμπάπ Black Forest Brownies[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 2 κουταλάκι σπόροι κύμινου 2-3 ξηρά τσίλι (ή περισσότερα) 1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι 1 κουταλάκι σπόροι καρδάμωμο 1 κομμάτι 2[...]
Πηγή: yumyum.grΣήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΓια να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]
Πηγή: caruso.gr