Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛάδι «ενός άλλου κόσμου» για το μαρινάρισμα ενός rib-eye: Στο υγρό περιβάλλον του ελαιόλαδου, όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τα μπαχαρικά που ονομάζουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiTρίο χοιρινού σουβλάκι με ντομάτα… να την πιεις στο ποτήρι Υλικά (για 1 σουβλάκι) 1 κομμάτι παντσέτα χοιρινή 1 κομμάτι ψαρονέφρι 1 κομμάτι χοιρινός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr