Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Συνήθως το τρώμε τις Κυριακές... Τώρα ακόμη που οι μελιτζάνες είναι στην εποχή τους,αν προσθέσετε μερικές γίνεται πολύ νόστιμο. Αν θυμάμαι καλά είναι από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grBy Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Ελληνική κουζίνα, κρεας, μοσχαρι, συνταγές, συνταγές για δείπνο February 10, 2014 Το σοφρίτο, μαζί με τη παστιτσάδα και το[...]
Πηγή: caruso.grΤο ηλεκτρονικό βιβλίο « Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο » είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΜέσα από αυτήν την περιπέτεια που περνάμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, μαθαίνουμε τουλάχιστον να γινόμαστε πιό άνθρωποι, να μην αδιαφορούμε για τον πλησίον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εν μέσω της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, στήνει καζάνια στην μέση πλατειών και δημοσίων[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΌλοι θα τσιμπήσουν έναν ακόμη. Ή δύο. Ή τρεις και τέσσερις και πάει τρώγοντας. Δεν θα με αναγνώριζα αν, όπως σε κάθε μας τραπέζωμα, από μποστά μου περνούσαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΛοιπόν, Τσικνοπέμπτη αύριο και αφού εσείς θα βάλετε τα κρεατάκια, λέω να βάλω εγώ τα μεζεδάκια:) Πέρυσι σας είχα βάλει συνοδευτικά , φέτος αυτά τα νόστιμα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή τη ζήτησε μέλος του Greekmasa. Την είχε εκτελέσει ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή «Μπουκιά και συχώριο». Πεντανόστιμο φαγητό, οι γεύσεις δένουν[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ γεμιστή γαλοπούλα δεν λείπει από σχεδόν κανένα γιορτινό τραπέζι την ημέρα τον Χριστουγέννων. Μπορεί επί της ουσίας να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά εδώ και[...]
Πηγή: ediva.grΗ φίλη του blog μας, η Mary , μας στέλνει την συνταγή της για γκιούλμπασι, η οποία όπως μας εξομολογείται κάνει θραύση όποτε την σερβίρει. Την συνταγή αυτή η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ απλή και εύκολη ιδιαιτερότητα για το γιουβέτσι που σας προτείνω είναι το κρέας να ψηθεί στη σχάρα του φούρνου και από κάτω να μπει το ταψί με τη σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή του Ηλ.Μαμαλάκη η οποια είχε και δαμασκηνα-δυστυχώς όταν ήρθε η ώρα να τα προσθέσω στο φαγητό....διαπίστωσα οτι είχα....βερύκοκα! 1+1/2 κ.αρνάκι από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα κανελόνια είναι ένα φαγητό που αρέσει σχεδόν σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά. Θα σας γράψω μια συνταγή που είδα πως φτιάχνεται, απόν την εκπομπή του κ.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟλόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόμουν για επαγγελματικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να είχα πολύ πιεσμένο ωράριο, αλλά έχω και καλούς φίλους εκεί[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr