Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ζουμερό και μυρωδάτο αρνίσιο μπούτι στο φούρνο με δενδρολίβανο και σκόρδο. Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται άμεσα να υποκύψεις στην εκτέλεση[...]
Πηγή: pandespani.comφιλέτο ελάφι γουέλινγκτον ή ελάφι σπάλα μπρεζέ με κόκκινο κρασί και σοκολάτα χοιρινό γεμιστό με σύκα και σάλτσα πορτοκαλιού κατσικάκι ξεκοκκαλισμένο στο[...]
Πηγή: pandespani.comκύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες προτάσεις Ο καθιερωμένος γευστικός διάλογος του pandespani με τα τις καλύτερες επιλογές για το κεντρικό ρόλο στο μενού[...]
Πηγή: pandespani.comΜε το Πάσχα εν όψει και το πασχαλινό μενού στα ζητούμενα, ακολουθεί η συνήθης πρακτική ανακεφαλαίωση, με τις μαγειρικές ιδέες που ταιριάζουν στο γιορταστικό[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comφιλέτο ελάφι γουέλινγκτον ήελάφι σπάλα μπρεζέ με κόκκινο κρασί και σοκολάταχοιρινό γεμιστό με σύκα και σάλτσα πορτοκαλιούκατσικάκι ξεκοκκαλισμένο στο[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.comΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comΆγκερ Ουριγουέν (αριστερά) & Άλβαρο Βιλιασάντε – οι δύο Ισπανοί σεφ στην κουζίνα του εστιατορίου Βυζαντινό, στο Hilton Άγκερ Ουριγουέν Ουρίμπε και Άλβαρο[...]
Πηγή: pandespani.com