Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Πολύ καιρό είχαμε να επισκεφτούμε ένα Μαροκινό εστιατόριο. Η κουζίνα του Μαρόκου είναι από τις καλύτερες του Αραβικού κόσμου, χωρίς καυτερό πιπέρι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Χριστούγεννα που τόσο περιμέναμε έφτασαν!!!!! Το τραπέζι όλων στρώθηκε με τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να καθίσουν τριγύρω, να φάνε,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500γρ. κιμα μοσχαρισιο( διπλοπερασμένο στην κρεατομηχανη του χασαπη) 1 κρεμμυδι μεγαλο 1 κουπα ξηρούς καρπούς αναμεικτους(καρυδι,φουντουκι,κασιους,αμυγδαλο) 1[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΜια ασυνήθιστη γλυκοκαυτερή γρανίτα, που οι Γάλλοι σερβίρουν και στη μέση του γεύματος, ανάμεσα στα ψαρικά και τα κρεατικά. Ο συνδυασμός γλυκού με καυτερό[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Εμείς είμαστε παιδάκια καλόφαγα (εγώ και ο μπαμπάς μου δηλαδή…άντε και οι γύρω από εμάς...) ειδικά όταν μιλάμε για γλυκά και λιχουδιές! Οπότε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Υγεία και νοστιμιά!! Δυό λέξεις-θεμέλια για τη ζωή και την ποιοτική μας καθημερινότητα. Βασικό συστατικό για να ανταμώνουμε με τις δύο αυτές[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Ξερά βερίκοκα Βούτυρο Ρύζι Ζωμό κρέατος Βρασμένα κάστανα Αμύγδαλα και βερίκοκα σε κομμάτια Παρασκευή Ρίξτε σε νερό μερικά ξερά βερίκοκα για να[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημερούδια και χρονια πολλά, έστω και καθυστερημένα, στις μανούλες. Είχα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί έπαιζα με τις σκέψεις να κάτσω στο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜία εικόνα χίλιες λέξεις Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου Προετοιμασία : 15 λεπτά Μαγείρεμα : 25 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠεσκέσι κυδώνια έφτασαν στο σπίτι. Όλα καλοδεχούμενα ό,τι μου δίνουν! Έτσι κι αυτά και αξιοποιήθηκαν όπως τους άξιζε. Άλλα έγιναν γλυκό κουταλιού , άλλα τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚατ'αρχήν να πω οτι η ανάρτηση η συγκεκριμένη έγινε μετά από πρόσκληση της-λέγε με, ιδέες κατεβάζω!- Λιλας με τα λιλά , για μια σειρά συνταγών που θα έχουν ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕντυπωσιακό, με τραγανή πετσούλα και νοστιμότατο. Και το κουκούτσι αμύγδαλο. Τι χρειαζόμαστε: 1 γουρουνόπουλο γάλακτος 6-7 κιλών 1 κουτί χυμό ανανά Αλάτι -[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες-800γρ. περίπου (χωρίς κόκκαλο, 1,5-2εκ. πάχος περίπου η κάθε μια) 4-5κ. ελαιόλαδο + 4κ.σ επιπλέον για τη σαλάτα 1κ.σ θυμάρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο μεράκι και η καλή δουλειά επιβραβεύονται... Έτσι, το ΜΑΝΗΜΑΝΗ προτάθηκε από την εφημερίδα «The New York Times» ως go-to destination, ανάμεσα σε περίπου 500[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠριν την εποχή του διαδικτύου και των πολλών τηλεμαγείρων οι ιδέες για φαγητά και γλυκά μας έφταναν μέσα από τα βιβλία μαγειρικής, τα περιοδικά της εποχής και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Παραμονές Χριστουγέννων... μιας γιορτής που την λατρεύω κι όμως η έμπνευση για να γράψω έναν πρόλογο της προκοπής δεν έρχεται... με έχει ξεχάσει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr