ριζοτο με θαλασσινα λαζαρου | μουσταλευρια αργυρω | ρεβυθια σουπα ακης | σπετσοφαι παραδοσιακο | μπιφτεκια στα καρβουνα ακης | ταρτα σπανακι μπαρμπαριγου | λικερ φραουλα ευκολο | γλασο απλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φινοκιο ραπανακια κεφαλογραβιερα ρυζι

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Αρνάκι γιουβέτσι

Για 4-6 άτομα 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμός τομάτας 1 κουταλιά της σούπας πελτές τομάτας 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φύλλο δάφνης ½ φλιτζάνι βούτυρο τριμμένο[...]

Πηγή: sidagi.gr

Πράσινη σαλάτα με σύκα μελωμένα - ZannetCooks

7/12/13 Το Α και το Ω για εμένα σε ένα τραπέζι είναι η σαλάτα. Κάνεις ας πούμε ένα ζουμερό χοιρινό θες τη ρόκα σου. Ετοιμάζεις γεμιστή γαλοπούλα θες και μια[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα

Γάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Food Brother: H επιστροφή του ψυχωτικού[...]

Εισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]

Πηγή: greekcook.gr
Φαγητά

Cromequis από κοτόπουλο Hot dog φούρνου Sfiha - Αραβική πίτσα Ανοικτό σάντουιτς Γίγαντες στο φούρνο Γαλλικό ψωμί σπιτικό Ζύμη για τάρτες Θεαματικό σάντουιτς[...]

Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr
Ταξίδι στον κόσμο του τυριού

Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια τεράστια συλλογή προϊόντων που βασίζονται στο γάλα. Συνήθως παράγεται με την προσθήκη κάποιας όξινης ουσίας ή[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Ιδέες και λύσεις στη μαγειρική

1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy