Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
2 κουνέλια βάρους περίπου 1.500 γραμμάρια το καθένα 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml σπιτικός ζωμός κοτόπουλου (δείτε τη συνταγή) ½[...]
Πηγή: sidagi.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Κουνέλι κομμένο σε μερίδες 1 1/2 κιλό ή 2 κιλά Κρεμμύδια 3 τεμ.κομμένα ροδέλες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3[...]
Πηγή: chefoulis.grΈχω στο ιστορικό μου αρκετές αποτυχίες στη ζαχαροπλαστική, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, ειδικά κατά τις περιόδους εορτών. Τότε είναι που πάνε όλα στραβά.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημερούδια και χρονια πολλά, έστω και καθυστερημένα, στις μανούλες. Είχα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί έπαιζα με τις σκέψεις να κάτσω στο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕίναι από τις πίο ωραίες εκδοχές μαγειρέματος του κουνελιού, που λίγοι ξέρουν οτι υπάρχει. Το τρώνε πού στην Κρήτη, το έκανε η γιαγιά μου και εδώ έχω βάλει τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό το The Food Project www.thefoodproject.gr Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες. Το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε από αλεύρι. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί[...]
Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουνέλι 1 1/2 κιλό 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. καπνιστό μπέικον 20 γρ. αλεύρι 1 φύλλο δάφνης θυμάρι πάπρικα αλάτι και πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΚλασσικό και αγαπημένο πιάτο το στιφάδο. Ειδικά αν μαγειρευτεί με λαγό, κουνέλι η μοσχάρι γίνεται πεντανόστιμο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤόσο εύκολο και νόστιμο το συκώτι μας με αυτόν τον τρόπο! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr1 κουνέλι μικρό 1 κρεμμύδι μεγάλο 3-4 κόκκινες πιπεριές 300 γρ. καπνιστό μπέικον 400 γρ. ντοματάκια κονκασέ ½ ματσάκι μαϊντανό 5 – 6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook