banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κουνελι Τηγανιτο με Αρωματικα Βοτανα και Κρασι Σαμου

Οδηγιες

Από το The Food Project www.thefoodproject.gr Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες. Το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε από αλεύρι. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ταυτόχρονα χτυπάμε το κουνέλι ελαφρά ώστε να φύγει το επιπλέον αλεύρι. Τηγανίζουμε το κουνέλι μέχρι να πάρει χρώμα απ΄όλες τις πλευρές. Σε ένα ταψί βάζουμε το μισό κρασί, τα κομμάτια του κουνελιού και το ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180º C. Παράλληλα αφαιρούμε τα μισά λάδια από το τηγάνι και φτιάχνουμε τη σάλτσα. Ξαναζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε το δενδρολίβανο, το θυμάρι και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις γλασάρει η σάλτσα και έχουν μειωθεί τα υγρά στη μισή ποσότητα είναι έτοιμη. Αφαιρούμε το κουνέλι από το φούρνο και το ξαναβάζουμε για λίγο στο τηγάνι με τη σάλτσα για να πάρει άρωμα. Το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές. Καλή σας όρεξη... Συστατικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 1 ποτήρι κρασί κόκκινο 1 κλωνάρι δενδρολίβανο 1 κ. γλυκού θυμάρι αλάτι χοντρό πιπέρι φρέσκο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλεύρι για το πανάρισμα για τη γαρνιτούρα: πατάτες τηγανιτές Credits Βίντεο-Μοντάζ: Νίκος Ξεπαπαδάκης Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος Φωτογραφία: Νίκος Ξεπαπαδάκης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΟχι
  • Με χοιρινόΟχι
  • Με κιμάΟχι
  • Με πουλερικάΟχι
  • Με κουνέλιΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2020 ® - Επικοινωνία