Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 163 συνταγές
Είναι από τις πίο ωραίες εκδοχές μαγειρέματος του κουνελιού, που λίγοι ξέρουν οτι υπάρχει. Το τρώνε πού στην Κρήτη, το έκανε η γιαγιά μου και εδώ έχω βάλει τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην Ανω Μεριά δοκιμάζουμε τα χειροποίητα ζυμαρικά που τα λένε ματσάτα συνδυασμένα με κοκκινιστό κουνέλι.
Από το The Food Project www.thefoodproject.gr Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες. Το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε από αλεύρι. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί[...]
Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΩραίες εικόνες όμως δεν βλέπεις κοιτώντας μόνο προς την λίμνη αλλά και προς τα σπίτια. Μου αρέσουν οι πόλεις που τα δημόσια κτίρια είναι σε παραδοσιακά ή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίχα βάλει πρίν κάτι μήνες συνταγή για παέγια με ψαρικά ιδου τζιαι η βερσιόν για κρεατοφάγους! Θέλεις 1/2 kg κουνέλλι κομμενο σε μικρά κομμάθκια 5 6 Φτερούγες[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνελι σε μεριδες 1 ποτηρι λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι χυμο απο τρια λεμονια 1 κ.σ. θυμαρι αλατι, πιπερι 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι Πλενουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά κουνελάκια που βγαίνουν απο μια χαρτονένια αβγοθήκη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Τι χρειαζόμαστε: ζαχαρόπαστα χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και γαλάζιο μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι ελαιόλαδο 2 σκ.σκόρδο 4 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. ρίγανη Αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΉ πως να φτιάξετε με 4 μόνο υλικά ένα φαγάκι που θα μείνει αξέχαστο σε όποιον το δοκιμάσει! Υλικά: 1 κουνέλι 1 ½ κιλό περίπου 1 φλυτζάνι τσ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΣημείωση: η σημερινή μας συνταγή περιλαμβάνει και κάποια στοιχεία ξενάγησης αφού πραγματοποιήθηκε στη γειτονική μας Βουλγαρία όπου με τη φίλη μου την Τάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια 4-6 άτομα: 1 κουνέλι κομμένο σε κομμάτια 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 200 γραμμάρια λευκό σταφύλι, χωρίς κουκούτσια 2 ποτήρια λευκό ξηρό κρασί αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.gr