Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Με την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!! Ελπίζω να περάσατε καλά... να απολαύσατε γεύσεις παραδοσιακές ή μη... χωρίς μετά το στομάχι σας να είναι έτοιμο να εκραγεί κι εσείς σε μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχω στο ιστορικό μου αρκετές αποτυχίες στη ζαχαροπλαστική, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, ειδικά κατά τις περιόδους εορτών. Τότε είναι που πάνε όλα στραβά.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grυλικά 1 κουνέλι 1800-2000 γρ., σε μερίδες 1 1/2 φλ.τσ. ζωμό κοτόπουλου ή νερό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. πάπρικα γλυκειά 1 φλ.τσ. λευκό κρασί 4 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 5-6 άτομα 1 κουνέλι περ.1300-1500 γρ. 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο, στη μέση 1 φλ. τσ. λευκό κρασί 1-11/2 φλ.τσ. ζωμό κότας 4-5 κ.σ. κρέμα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψητό της Κυριακής! Όταν στην Κρήτη λέμε "θα φτιάξω ψητό" δεν μας ρωτάνε τι ψητό! Εννοείται κρέας αρνί ή χοιρινό ψητό στο φούρνο με πατάτες. Σε κάθε άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια συνταγή για κουνελάκι διαφορετική και πεντανόστιμη Θα χρειαστούμε 1 κουνέλι 1- 11/2 κιλό 1 κουταλάκι γλυκού γεμάτο σκόνη κόλιαντρου 5-6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για το κουνέλι 1 κουνέλι 2 μέτρια κρεμμύδια 1 ποτήρι λευκό κρασί 5-6 κόκκους μπαχάρι 1/2 κ.σ κορν φλάουερ Νερό Λάδι Αλάτι & Πιπέρι Υλικά για τον[...]
Πηγή: cookingbook.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤόσο εύκολο και νόστιμο το συκώτι μας με αυτόν τον τρόπο! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.gr