Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Γράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ · 1-1\2 κιλο κουνελι κομμενο μεριδες · 1 κιλο κρεμμυδακια μικρα για στιφαδο καθαρισμενα · 2 σκελιδες σκόρδο χονδροκομμενες[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣφακιανό στιφάδο! Μία γνήσια παραδοσιακή γεύση για... αληθινούς γευσιγνώστες! Υλικά: 1 κουνέλι ½ ποτήρι λάδι (μέχρι και 1 αν ανέχεστε τα λιπαρά φαγητά)[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κουνέλι κομμένο σε μερίδες 1 1/2 κιλό ή 2 κιλά Κρεμμύδια 3 τεμ.κομμένα ροδέλες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3[...]
Πηγή: chefoulis.grΕξαιρετικός μεζές που φτιάχνω πολύ συχνά, όχι μόνο με συκωτάκια πουλιών, αλλά και με το συκώτι από κουνέλι, άμα σας βρίσκεται –εμείς τρώμε κουνέλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τις αρχές Φεβρουαρίου ωριμάζουν τα calçot στην Καταλονία και γίνονται αφορμή κάθε σαββατοκύριακο, ως τα μέσα Μαρτίου που τελειώνει η εποχή τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημερα! Ενα βροχερο σαββατοκυριακο φτανει στο τελος του, κι ηρθε η ωρα του προγραμματισμου της εβδομαδας που ακολουθει! Δευτερα: Σουπιές Κρασάτες Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΣαν καλή θεία, είπα και φέτος να χαρίσω στα ανήψια μου τα κλασσικά σοκολατένια κουνέλια με τα οποία τα φορτώνω (μεταξύ άλλων) κάθε Πάσχα αλλά η αδελφή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σκόρδο 4 κουτ. σούπας λάδι 2 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνελι σε μεριδες 1 ποτηρι λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι χυμο απο τρια λεμονια 1 κ.σ. θυμαρι αλατι, πιπερι 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι Πλενουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά κουνελάκια που βγαίνουν απο μια χαρτονένια αβγοθήκη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Τι χρειαζόμαστε: ζαχαρόπαστα χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και γαλάζιο μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment Κουνέλι ψητό στα κάρβουνα Ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή στις οδηγίες[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ Η συνταγή για το ιταλικό oσομπούκο ( ossobuco ) είναι αρκετά γνωστή και στην Ελλάδα, αν και δεν είμαι σίγουρη αν όντως πολλοί έχουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπλό, εύκολο και νόστιμο. Υλικά : 1 κουνέλι 1,5 κιλό περίπου 4-5 ντομάτες τριμμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ποτήρι λάδι 500 γρ. κριθαράκι πιπέρι,[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΑπό την κ. Σόφη Καραγιάννη - Κριεζά ΥΛΙΚΑ 1,5 κιλό λαγό. Εναλλακτικά κουνέλι ή μοσχάρι ποντίκι 2 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδο( όποιος το αντέχει ή[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr