Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛέγεται έτσι γιατί μετά από 6 ώρες στο φούρνο, το χοιρινό γίνεται τόσο μαλακό που δεν χρειάζεται μαχαίρι να το κόψετε. Χρειάζεται απλά να το «τραβήξεις» με 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com9 συνταγές για anti-Valentine menu 2014 Σαν να μην αφορά φέτος ότι μας προσπερνάει το πνεύμα του Βαλεντίνου. Οι σταθεροί φαν, αν έχουν σταθερά έσοδα[...]
Πηγή: pandespani.comΠρωινός καφές και brainstorming όσο να τον πιείς. Η τακτική προκύπτει, τυχαία: ερωτήσεις σχετικές, που πέφτουν όσο μιλάς για θέματα άσχετα.»Πόσα άτομα» ρωτάω[...]
Πηγή: pandespani.comΤους τελευταίους μήνες ψωνίζω κυρίως από την κεντρική Αγορά. Πρώτος λόγος: βρίσκεις ό,τι μα ό,τι θες στην ποιότητα που θες. Δεύτερος: η διαφορά των τιμών[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠίτα με κεφτεδάκια! Όταν είδα αυτή τη συνταγή ανυπομονούσα να την φτιάξω ! Φυσικά την έκανα στα γούστα μας! Φανταστική πίτα για μπουφέ!!! Υλικά: 400 γρ. κιμά[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο όνομα αυτής της συνταγής μεταφράζεται από τα ινδονησιακά ως "σουβλάκια χοιρινού με κέτσαπ". Όμως "κέτσαπ" στην Ινδονησία ονομάζουν τη δική τους γλυκιά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grTandoori ονομάζεται το εξ Ινδίας μαριναρισμένο σε μπαχαρικά και γιαούρτι κρέας ή κοτόπουλο, που προέρχεται από το βορειοανατολικό μέρος της χώρας και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) Κεφάλια σκόρδο 2 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. πιπέρι 1/2 φλ.χυμό πορτοκάλι 1/2 φλ. χυμό λεμόνι 1/2 φλ. χυμό μοσχολέμονο (λάιμ) ξύσμα λεμονιού 2[...]
Πηγή: sidages.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτός ο πουρές καρότου "γεννήθηκε" ένα καλοκαίρι και συνόδευσε ωραιότατα μία σαλάτα από φακή με καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητό κοτόπουλο. Είναι δροσερός και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.gr1 κιλό κιμάς απο άπαχο μοσχάρι ή απο κοτόπουλο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 ντομάτα τριμμένη 2 κ.σ. γιαούρτι 1/2 κ.γλ. κύμινο 1 κ.γλ. ρίγανη 2 αυγά 1 κ.γλ. μπέικιν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοιος μπόρει να αντισταθεί σε ένα καλό μπιφτέκϊο; Κανείς. Καλά, ίσως λίγοι που δεν είχαν την τύχη να φαν μπιφτέκι της προκοπής. Με τη νέα διατροφή που[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΟ πουρές είναι συνήθως το απόλυτο συνοδευτικό θαλπωρής σε πιάτα με αγαπημένες γεύσεις, αναλαμβάνοντας το υποχωρητικό ρόλο της ανύψωσής τους στο πάνθεον της[...]
Πηγή: caruso.gr