Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κιλό κιμά από μοσχάρι ή γαλοπούλα ή κοτόπουλο 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 1/2 κιλό ψωμί που θα μουσκέψετε σε νερό, θ αφαιρέσετε την κόρα και θα στίψετε καλά[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια το ρολό του κιμά θα χρειαστούμε 300 γραμμάρια κιμά από μοσχάρι 300 γραμμάρια κιμά από χοιρινό 1 αυγό 5 φέτες ψωμί 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grΑν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1 καρβέλι ψωμί (όσο πιο μπαγιάτικο τόσο πιο νόστιμο) 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 200-300 γρ. τυριά διάφορα τριμμένα 200 γρ. χαλούμι, σε κύβους καπνιστή γαλοπούλα ή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε τον ίδιο τρόπο φτιαγμένο το κλασσικό μικρασιάτικο φαγητό , αλλά με υλικά με λίγα λιπαρά . Ένα φαγητό και για μπουφέ . Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠριν από λίγες ημέρες “έπεσα πάνω” σε μία συνταγή (στις “ Πονηρές κρέπες ” της bouka_tsoukaliou ), η οποία μου φάνηκε έξυπνη σαν ιδέα και χρήσιμη στο ρόλο του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grH φίλη μας η Μέτη , αφού περιηγήθηκε αρκετές μέρες στο διαδίκτυο, μάζεψε διάφορα tips, που κάνουν την ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη, και τα μοιράζεται μαζί[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr