Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 110 συνταγές
Για την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ελληνικά αμύγδαλα είναι εξαιρετικά νόστιμα, αν και μικρότερα και λιγότερο εμφανίσιμα από της Καλιφόρνιας και τα άλλα εισαγωγής. Δοκιμάστε τα σε φαγητά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΕίναι ένα πρωτότυπο και εύκολο πιλάφι που συνδυάζει τα ζυμαρικά με το ρύζι και τους ξηρούς καρπούς. Πριν χρόνια μου είχε δώσει τη συνταγή η Μαίρη Λ. που είχε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολύ καιρό είχαμε να επισκεφτούμε ένα Μαροκινό εστιατόριο. Η κουζίνα του Μαρόκου είναι από τις καλύτερες του Αραβικού κόσμου, χωρίς καυτερό πιπέρι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΌπως έγραφα πέρισυ τέτοιο καιρό στο Sobreviviendo 2 : "Άλλη μία απεικόνιση μέρους της ελληνικής πραγματικότητας είναι και τα blogs. Άλλα γλυκά στο χρώμα του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚατ'αρχήν να πω οτι η ανάρτηση η συγκεκριμένη έγινε μετά από πρόσκληση της-λέγε με, ιδέες κατεβάζω!- Λιλας με τα λιλά , για μια σειρά συνταγών που θα έχουν ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό Διαφημίσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. πικάντικο λουκάνικο 250 γρ.κόκαλα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ τρίτη μου συνταγή για ψαρονέφρι γεμιστό, μετά το γεμιστό με λιαστή ντομάτα, πιπεριά και φέτα και το γεμιστό με ανθότυρο και σπανάκι ήρθε η ώρα για ένα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Σνίτσελ παντός τύπου (μοσχαρίσιο, χοιρινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο) Αλάτι – πιπέρι Για το πανιάρισμα Αλεύρι Αυγό Γαλέτα Τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι [...]
Πηγή: greekmasa.grΣήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια τα κεφτεδάκια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο μία χούφτα από φρέσκο μαϊντανό , ψιλοκομμένο 1/2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο ξερό 2 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο BBQ στην Αργεντινή λέγεται Asado και η λέξη χαρακτηρίζει τόσο το είδος του φαγητού, όσο και τη μάζωξη των φίλων γύρω απο τα κάρβουνα, στα οποία ψήνονται[...]
Πηγή: bostanistas.gr