ρεβυθοκεφτέδες ακης | κολοκυθοκεφτεδες νηστισιμοι ακης | σαμαλι νηστισιμο εκμεκτσιογλου | νηστισιμη κολοκυθοπιτα αλμυρη | μυδοπιλαφο με σαφραν | γαριδομακαροναδα συνταγη ακης | μπαρες δημητριακων χειροποιητες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κασερι βερμουτ τσικουδια ριγανη τραχανας

Βρέθηκαν 210 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Γέμιση γαλοπούλας με μανιτάρια

Για 8-10 άτομα: 1,5 κούπα του καφέ ρύζι 1 μέτριο κρεμμύδι 500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους τα συκωτάκια της γαλοπούλας μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι 1/2 κούπα[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πάσχα 2012 - ετοιμασία Κοκορέτσι

Όπως είναι γνωστό οι ΈΛΛΗΝΕΣ γιορτάζουν την ανάσταση του Θεανθρώπου με την ετοιμασία διάφορων μεζέδων, όπως είναι η μαγειρίτσα , το σπληνάντερο , η[...]

Χρυσοί Κανόνες για να Φτιάξετε την Τέλεια[...]

Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και  βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]

Πηγή: funkycook.gr
Κουνέλι στιφάδο

Είναι το τρίτο στιφάδο που αναρτάτε εδώ... Έχουν προηγηθεί το Στιφάδο με μοσχάρι και το Χταπόδι στιφάδο με πορτοκάλι . Το συγκεκριμένο όμως θεωρείται πως να[...]

Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
Γύρω από το καμινέτο 2

FONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κλασικές Ζεστές Σάλτσες

Η Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]

Πηγή: funkycook.gr
Συκωταριά στην κατσαρόλα κρασάτη

ΥΛΙΚΑ Μια συκωταριά αρνιού ζεματισμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο 20 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. αλεύρι 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 100 γρ. Philadelphia 1 κ.γ. πελτέ τομάτας [...]

Πηγή: megatv.com/cook
Συκώτι από κοτόπουλο με σαλάτα από σπανάκι και[...]

6 φέτες από ψωμί του τοστ (η κανονικό), αφαιρούμε το εξωτερικό και κρατάμε τη ψίχα. 60 γρ βούτυρο ή λίγο ελαιόλαδο 250 γρ συκώτι από κοτόπουλο, καθαρισμένο 3[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Γέμιση για γαλοπούλα χωρίς την γαλοπούλα![...]

Γιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]

Πηγή: magiacook.gr
H παραδοσιακή γέμιση της γαλοπούλας

υλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy