Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 210 συνταγές
συκωτάκια πουλιών με αβγά πάπιας – αχ, αυτοί οι Γαλάτες :), Συκωτάκια Πουλιών Σοτέ με Φασκόμηλο, Συκωτάκια κοκκινιστά με ρύζι, συκωτάκια πουλιών με αβγά πάπιας - αχ, αυτοί οι Γαλάτες :) - Pandespani.com, Συκωτάκια πατέ µε ζελέ από κρασί | Συνταγή | Argiro.gr, Συκωτάκια κοκκινιστά με σπιτικό πουρέ
ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, Μοσχαρίσιο συκώτι τηγανητό (με μανιτάρια), Μοσχαρίσιο συκώτι με σάλτσα μαυροδάφνης, κρεμμύδια και κρέμα πολέντας, Συκώτι μοσχαρίσιο ψητό και τα 6 μυστικά για τέλεια γεύση και υφή | Caruso.gr, Τρυφερό και νόστιμο μοσχαρισιο συκώτι | Caruso.gr, Μοσχαρίσιο συκώτι πανέ
Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια 8-10 άτομα: 1,5 κούπα του καφέ ρύζι 1 μέτριο κρεμμύδι 500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους τα συκωτάκια της γαλοπούλας μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι 1/2 κούπα[...]
Πηγή: sidagi.grΌπως είναι γνωστό οι ΈΛΛΗΝΕΣ γιορτάζουν την ανάσταση του Θεανθρώπου με την ετοιμασία διάφορων μεζέδων, όπως είναι η μαγειρίτσα , το σπληνάντερο , η[...]
Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΕίναι το τρίτο στιφάδο που αναρτάτε εδώ... Έχουν προηγηθεί το Στιφάδο με μοσχάρι και το Χταπόδι στιφάδο με πορτοκάλι . Το συγκεκριμένο όμως θεωρείται πως να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comFONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΥΛΙΚΑ Μια συκωταριά αρνιού ζεματισμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο 20 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. αλεύρι 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 100 γρ. Philadelphia 1 κ.γ. πελτέ τομάτας [...]
Πηγή: megatv.com/cook6 φέτες από ψωμί του τοστ (η κανονικό), αφαιρούμε το εξωτερικό και κρατάμε τη ψίχα. 60 γρ βούτυρο ή λίγο ελαιόλαδο 250 γρ συκώτι από κοτόπουλο, καθαρισμένο 3[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.grυλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami