Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 122 συνταγές
Οι πατάτες συνοδεύουν το χοιρινό με πορτοκάλι που έγραψα στο προηγούμενο ποστ αλλά μπορούν να συνοδέψουν μπριζόλες, μπιφτέκια, ψητό ρολό, ψητό κοτόπουλο.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌλη η λίστα ΕΦΕΤ με τις εταιρίες τροφίμων που δεχθηκαν πρόστιμα για κρέας αλόγου και τα υπόλοιπα πρόστιμα. Και catering φοιτητικών λεσχών στη λίστα. Σύμφωνα με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΕίναι από τις πιο διάσημες πίτες στο εξωτερικό. Λέγεται του βοσκού γιατί στην πραγματικότητα περιέχει συστατικά από το αγρόκτημα του βοσκού... Εύκολη 1 Ώρα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1. 200 γρ. βοδινή (ή μοσχαρίσια) σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. πατάτες, κομμένες μέτριες 300 γρ. κρεμμύδια, σε φέτες 3 σκ.σκόρδο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ συνδυασμός λαχανικών με κρέας δίνει πάντα επιτυχημένα φαγάκια. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με την ποικιλία που έχουμε στα λαχανικά απολαμβάνουμε όλες τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΠουρές που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους,θα συνοδεύσει το κρέας ή το κοτόπουλό σας!! Συνταγή από σάιτ: .bettycrocker Τι χρειαζόμαστε: Για τον πουρέ: 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΜου αρέσει υπερβολικά ο αρακάς και ιδιαίτερα αυτή την εποχή που έχουν γεμίσει οι λαϊκές από φρέσκο. Μου τον έφερε ο Δημήτρης μου και τον έκανα αμέσως παρέα με[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια την ομελέτα 140 γρ. αλεύρι 4 μεγάλα αυγά 300 ml γάλα ελαφρύ 1 κ.σ. μουστάρδα δυνατή 1 χούφτα μυρωδικά με τα φύλλα διαλεγμένα και ψιλοκομμένα (6 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜεταφέρω μια συνταγή που είχα βάλει τζαι πρόσφατα στο μπλογκ μου.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.gr