Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
7+1 μυστικά περί μαριναρίσματος 1. Το μαρινάρισμα μαλακώνει ή νοστιμίζει το κρέας; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το μαρινάρισμα δεν μαλακώνει τις ίνες του[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr3 μικρά κολοκυθάκια Λίγο ελαιόλαδο 1/2 φλ ούζο 2 λουκάνικα της αρεσκείας σας 500 γρ ρύζι για Ριζότο Αλάτι Πιπέρι 100 γρ τριμμένη παρμεζάνα 2 κ.σ. βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.comΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grphoto courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΔεν προγραμμάτιζα ν' αγοράσω κοτόπουλο. Δεν ξέρω πώς έφτασα μέχρι εδώ, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια δεν θέλω ούτε ν' αγοράζω κοτόπουλα και πολύ[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΌταν μοσχοβολάει το σπίτι και όλη η γειτονιά από τα τηγανητά μου κεφτεδάκια ένα πονηρό χαμόγελο σκάει και μνήμες με πλημμυρίζουν. Γυρνάω πίσω στα παιδικά[...]
Πηγή: magiacook.grΤο Πάσχα είναι συνυφασμένο στη δική μας οικογένεια (όπως και στων περισσότερων άλλωστε) με μαγειρίτσα, αρνί στη σούβλα, κοκορέτσι, κόκκινα αβγά, αλλά και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜιά φορά και έναν καιρό ήταν ένας μικρός οικισμός στα δυτικά της σημερινής πόλης των Γρεβενών με το όνομα ...ΑΥΛΑΙΣ! Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω δεν γίνεται,[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕν πολλοτρώω κρέας (πέρα που κοτόπουλο στήθος δλδ) οπότε που τότε που ανακάλυψα (σχεδόν εφήβρα την, αλλά έννεν τζαι τίποτε σπουδαίον) τη συνταγή τούτης της[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com600 γρ. σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο Για τη μαρινάδα: 100 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.γ. πάπρικα 1/2 κ.γ. κάρι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ούζο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grShepherd’s pie: η νόστιμη κρεατόπιτα με αρνί και Cottage pie η αντίστοιχη με μοσχαρίσιο κρέας. Το περίσσευμα του φαγητού σε καινούργιο, κόμφορτ πιάτο. Πίτα του[...]
Πηγή: pandespani.comΤα κεφτεδάκια γαλοπούλας είναι εξίσου νόστιμα με τα μοσχαρίσια κι αξίζει να τα εντάξεις στη διατροφή σου! Η δε σάλτσα μουστάρδας απογειώνει το πιάτο! Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]
Πηγή: pandespani.com