Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 206 συνταγές
Αυτό το φαγητό το φάγαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβριο στην Αντίπαρο, μετά το δοκιμάσαμε σε παραλλαγή με κομματάκια μοσχαριού στην Ανακασιά του Βόλου.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι από τα πιο νόστιμα σνίτσελ που έχω κάνει. Εύκολα, απλά και τραγανά. Τι χρειαζόμαστε: 4 σνίτσελ από χοιρινό (αν θέλετε και από μοσχάρι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grMια ομελέτα με τόσα υλικά που καλιστα θα μπορούσε να είναι πίτσα. Τι χρειαζόμαστε: 5 αυγά 1 κουτ σουπ αλεύρι 2-3 λουκάνικα Φρανκφούρτης 1 πιπεριά σε ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ευκολη και γρήγορη συνταγή απο την Αγγλία για να χρησιμοποιήσετε ο,τι απόμεινε απο την Χριστουγεννιάτικη σας γαλοπούλα, ή το Κυριακάτικο σας ψητό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌλοι ξέρουμε τα chicken wings ως φαγητό των φαστ φουντ και είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Δυστυχώς όμως ιδιαίτερα παχυντικά και βλαβερά λόγω όλων των λιπαρών. Τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 15/04/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αρνίσιο μπούτι με δενδρολίβανο & σκόρδο στο φούρνο Μια συνταγή (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΑναρτήθηκε στις 27/06/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Σως - Dressings Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα μυρωδικών Πεντανόστιμα χοιρινά μπριζολάκια[...]
Πηγή: sintayes.grΥΛΙΚΑ Μια συκωταριά αρνιού ζεματισμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο 20 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. αλεύρι 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 100 γρ. Philadelphia 1 κ.γ. πελτέ τομάτας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΠεντανόστιμα , τραγανά τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια για όλες τις ώρες, για το σχολείο,για την εκδρομή για μπουφέ. Υλικά για τη ζύμη: 150 γραμ. βιτάμ 150[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΈνας τρόπος να αξιοποιήσουμε κρέας ψητό που μας έχει περισσέψει, αλλά να κάνουμε και τα παιδιά μας να φάνε λαχανικά. . Πραγματικά γεμάτη λαχανικά που της[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr600 γρ. στήθος κοτόπουλο(σε μερίδες) 1 κουπα ελαιόλαδο 4 κουτ γλυκού αλεύρι 1/2 κεσεδάκι άπαχο γιαούρτι λίγο λευκό κρασί 2 κουτ γλυκού γεμάτα ξύσμα λεμονιού[...]
Πηγή: cooktherapy.gr4 χοιρινά φιλέτα 140 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ βούτυρο 2 κσ ελαιόλαδο 10 κσ λευκό κρασί ξηρό 300 ml ζωμό κοτόπουλο 1 χούφτα φρέσκο δεντρολίβανο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΡολό με κιμά και πιπεριές Υλικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 200 γραμμάρια τυρί μαλακό 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές γλυκού μπέικιν πάουντερ ½[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑναρτήθηκε στις 16/03/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μπριζόλες χοιρινές σε κρεμώδη σάλτσα Μια πολύ εύκολη συνταγή για υπέροχες χοιρινές[...]
Πηγή: sintayes.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή[...]
Πηγή: pandespani.comΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.com