λικερ πορτοκαλι με κρασι | πως να φτιαξω παεγια | χοιρινο στιφαδο αργυρω | γαριδομακαροναδα της αργυρως | φαβα βρασιμο | πως να φτιαξω νηστισιμο κεικ | κοτοσουπα αργυρω μπαρμπαριγου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ριζοτο πετιμεζι αμπελοφυλλα

Βρέθηκαν 188 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πανσέτες χοιρινές με πικάντικη σως BBQ

Υλικά (για 6 άτομα): 1½ κιλό πανσέτα χοιρινή Για το μαρινάρισμα: 2 κουτ. σούπας μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 1 ποτηράκι ελαιόλαδο Για τη σως: [...]

Πηγή: megatv.com/cook
Λαζάνια με κιμά

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μοσχάρι μπρεζέ με λαχανικά

18 Μαΐ 2014 Υλικά (4 μερίδες): 4 φιλέτα μοσχαριού 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κολοκυθάκι 5-6 μανιτάρια ελαιόλαδο 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 λίτρο[...]

Πηγή: cookcool.gr
Ζουμερό μοσχαράκι κατσαρόλας με πάπρικα και[...]

Με την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Μοσχαράκι στιφάδο

Αγαπημένο φαγητό για γερά στομάχια!! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά, κομμένο σε κομμάτια. 1 κιλό καθαρισμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο φρέσκα 2-3[...]

Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr
Omurice

Γιαπωνέζικη σύγχρονη "εφεύρεση" εμπνευσμένη από τη δυτική κουζίνα - κάτι σαν...ομελέτα γεμιστή - την οποία μου έδωσε η φίλη μου Maiko και απ' ότι μου είπε, "τα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κοκοράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες

Τι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κόκκορας με μακαρόνια της γιαγιάς Κρυσταλλίας

Αυτή τη συνταγή μου την έδωσε η γιαγιά μου η Κρυσταλλία και μου είπε οτι την φτιαχνουμε πολύ στην Αχαΐα. Οταν στο κτήμα της, τότε που ηταν παιδάκι και είχαν[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

4 κουταλιές σούπας λάδι 250 γρ. κομμένα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 φύλλα δάφνης 6 μεγάλες πράσινες πιπεριές κομμένες στη μέση, καθαρισμένες 500 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Γκιούλμπασι

500γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου 500γρ. χοιρινό ψαχνό 500γρ. μοσχάρι από σπάλα 1 λουκάνικο χωριάτικο 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές πράσινες 2 σκελίδες σκόρδο[...]

Πηγή: cooklos.gr
Συκωτάκια κοκκινιστά με ρύζι

ΥΛΙΚΑ Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 500 γρ. συκωτάκια κοτόπουλο 1 κρεμμύδι Θυμάρι 1 σκ. σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 1 στικ κανέλας 1 κ.σ. ζάχαρη 1 ποτήρι κρ. κόκκινο κρασί[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Γιαουρτλού Κεμπάπ

Ένα απο τα πράγματα που μου λείπει πολύ εδώ στο Τορόντο είναι το κεμπάπ απο το "Αιγυπτιακό". Το Αιγυπτιακό είναι το πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε στην Ελλάδα[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Μοσχαράκι κοκκινιστό

Tweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} Συστατικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο λάδι 1 ποτηράκι κρασί σάλτσα ντομάτας (1 κουτί) 1[...]

Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.gr
Τηγανιά κοτόπουλου με φέτα

Ένας εξαίσιος μεζές για τους λάτρεις της φέτας. Συνταγή : Αλέξανδρος Γιώτης. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μοσχάρι μπρεζέ με πουρέ πατάτας, αρακά και[...]

ΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Μοσχαράκι με μελιτζάνες στη χύτρα ταχύτητας

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Αρνάκι με ρεβύθια στη γάστρα

Αυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κεντρικής Ελλάδας (δεν ξέρω αν μαγειρεύεται και αλλού). Δυστυχώς είναι σχεδόν ξεχασμένη ενώ πραγματικά πρόκειται για[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Αγριογούρουνο κοκκινιστό

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γαλοπούλα γεμιστή

Γαλοπούλα γεμιστή   Χρόνος: 50 λεπτά και άλλα 10 για την γέμιση και 30' στον φούρνο Υλικά 1 γαλοπούλα 4 φλυτζάνια νερό αρωματικά χόρτα (σέλινο, μαϊντανό) 1[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Αρνί μπούτι στο φούρνο με καραμελωμένο σκόρδο[...]

Για το ψητό: 1 αρνίσιο μπούτι (1800 γρ.χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 80 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους 80[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κιμαδόπιτα με Σπιτικό Φύλλο Ολικής σαν Σφολιάτα[...]

Υλικά Για τον κιμά ελαιόλαδο 2 μεσαία κρεμμύδια τριμμένα η ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη 500 γρ χοιρινός κιμάς 1/4 κούπας κόκκινο κρασί 1 μεγάλη[...]

Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr
κοκκινιστό με μακαρόνια πλεξούδες [beef with[...]

photo by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]

Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr
Κρεατόπιτα με μοσχάρι κοκκινιστό (Πετιβιέ)

Για τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Παστιτσάδα

Η παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy