Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 188 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα): 1½ κιλό πανσέτα χοιρινή Για το μαρινάρισμα: 2 κουτ. σούπας μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 1 ποτηράκι ελαιόλαδο Για τη σως: [...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com18 Μαΐ 2014 Υλικά (4 μερίδες): 4 φιλέτα μοσχαριού 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κολοκυθάκι 5-6 μανιτάρια ελαιόλαδο 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 λίτρο[...]
Πηγή: cookcool.grΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑγαπημένο φαγητό για γερά στομάχια!! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά, κομμένο σε κομμάτια. 1 κιλό καθαρισμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο φρέσκα 2-3[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΓιαπωνέζικη σύγχρονη "εφεύρεση" εμπνευσμένη από τη δυτική κουζίνα - κάτι σαν...ομελέτα γεμιστή - την οποία μου έδωσε η φίλη μου Maiko και απ' ότι μου είπε, "τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η γιαγιά μου η Κρυσταλλία και μου είπε οτι την φτιαχνουμε πολύ στην Αχαΐα. Οταν στο κτήμα της, τότε που ηταν παιδάκι και είχαν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 κουταλιές σούπας λάδι 250 γρ. κομμένα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 φύλλα δάφνης 6 μεγάλες πράσινες πιπεριές κομμένες στη μέση, καθαρισμένες 500 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου 500γρ. χοιρινό ψαχνό 500γρ. μοσχάρι από σπάλα 1 λουκάνικο χωριάτικο 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές πράσινες 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 500 γρ. συκωτάκια κοτόπουλο 1 κρεμμύδι Θυμάρι 1 σκ. σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 1 στικ κανέλας 1 κ.σ. ζάχαρη 1 ποτήρι κρ. κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα απο τα πράγματα που μου λείπει πολύ εδώ στο Τορόντο είναι το κεμπάπ απο το "Αιγυπτιακό". Το Αιγυπτιακό είναι το πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε στην Ελλάδα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} Συστατικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο λάδι 1 ποτηράκι κρασί σάλτσα ντομάτας (1 κουτί) 1[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΈνας εξαίσιος μεζές για τους λάτρεις της φέτας. Συνταγή : Αλέξανδρος Γιώτης. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κεντρικής Ελλάδας (δεν ξέρω αν μαγειρεύεται και αλλού). Δυστυχώς είναι σχεδόν ξεχασμένη ενώ πραγματικά πρόκειται για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓαλοπούλα γεμιστή Χρόνος: 50 λεπτά και άλλα 10 για την γέμιση και 30' στον φούρνο Υλικά 1 γαλοπούλα 4 φλυτζάνια νερό αρωματικά χόρτα (σέλινο, μαϊντανό) 1[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια το ψητό: 1 αρνίσιο μπούτι (1800 γρ.χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 80 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους 80[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τον κιμά ελαιόλαδο 2 μεσαία κρεμμύδια τριμμένα η ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη 500 γρ χοιρινός κιμάς 1/4 κούπας κόκκινο κρασί 1 μεγάλη[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr