Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
photo by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΗταν οκτώμιση περίπου το πρωί. Το χειμωνιάτικο τοπίο στον Παρνασσό θύμιζε Highlands. Η ομίχλη έφτανε μέχρι κάτω και κοιτώντας στον ορίζοντα έβλεπες πάνω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας τους και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε έξυπνους και ευφάνταστους τρόπους για να εντάξουμε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grPin It Από μια φοιτήτρια της Κέρκυρας!!! Δεν ξέρω αν είναι η αυθεντική σίγουρα όμως είναι πεντανόστιμη!!!! Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες ή κόκορα 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grKOKOΡΑΣ ΚΡΑΣΑΤΟΣ (coq au vin) ΥΛΙΚΑ -1 Κοκορα 2,5 κιλα περιπου τεμαχισμενο -1 μπουκαλι κρασι κοκκινο ξηρο -2 καροτα τεμαχισμενα -2-3 κλωναρια σελινο κομμενο -1[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤο μυστικό μπορεί να είναι στο ψήσιμο αλλά πίστεψέ με είναι και στη μαρινάδα. Τα σούπερ κρέατα που τρως στα high εστιατόρια και παθαίνεις πλάκα δεν είναι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο πρώτο από τα πιάτα του γεύματος αυτού (που πολύ έχω καθυστερήσει να το ανεβάσω), το ορεκτικό, ήταν και το πιο εύκολο να αναπαραχθεί: Κόβεις πολύ λεπτές[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr1- Για να προστατευθεί η ζύμη της τάρτας μας από την υγρασία της γέμισης την αλείφουμε, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής, με λίγο ασπράδι αυγού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΣήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 09/09/2017 σε Ζυμαρικά, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κόκορας παστιτσάδα Κόκορας παστιτσάδα! Μια εύκολη Κερκυραϊκή συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά κοτόπουλο: 1, περίπου 1 1/2 κιλό κριθάρακι χοντρό: 500 γρ. ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι σκόρδο: 5-6 σκελίδες κανέλα: 1 ξυλάκι γαρίφαλα: 2-3 αλάτι πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΑναρτήθηκε στις 14/08/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεμπάπ κοτόπουλου Μια συνταγή για υπέροχα ζουμερά και μυρωδάτα Κεμπάπ κοτόπουλου.[...]
Πηγή: sintayes.grΨαρονέφρι με μέλι και μπαχαρικά! Ένα γλυκοπικάντικο ψαρονέφρι, ό,τι πρέπει για τα φθινοπωρινά κρύα. Υλικά (Μερίδες 4-6) 3 τεμάχια ψαρονέφρι, συνολικού βάρους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά κάστανα: 500 γρ. βούτυρο: 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 ξερά, ψιλοκομμένα σέλινο: 2 κλωνάρια μοσχαρίσιος κιμάς: 200 γρ. ρύζι μακρύκοκκο: 2/3[...]
Πηγή: icookgreek.comΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr