Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.gr290 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 230 γρ. συκωτάκια γαλοπούλας 230 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κλωνάρια σέλερι 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΦτιάξτε για τα παιδιά σας αυτά τα ανθρωπάκια που μοιάζουν με μούμιες για τα πάρτυ τους. Γίνονται με τη ζύμη για πίτσα που σας είχα δώσει πριν λίγες μέρες και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤου Ιάκωβου Θεοδοσίου "Ιατρού - Διαιτολόγου" Παράλληλα με την τήρηση των θρησκευτικών παραδόσεων , είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ακολουθούν τη νηστεία όπως την[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ διαδικτυακός μας φίλος Nikos Dimopoulos του Greek Taste , μας έστειλε μήνυμα με συνταγή για την δική του Πίττα του Βοσκού. Τον ευχαριστούμε πολύ και του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚεμπάπ με φρέσκα μυρωδικά για 4 μερίδες Υλικά 750 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης 4 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 2[...]
Πηγή: greekouzina.gr1 κιλό κιμά χοιρινό ή ανάμεικτο (μισό χοιρινό μισό μοσχάρι) 1 αυγό αλάτι, πιπέρι 1 κρεμμύδι 1 χούφτα μαιντανός 1 χούφτα δυόσμος λίγο μοσχοκάρυδο (1/2 κγ έως 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 3 φέτες ψωμί τριμμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι 1 αυγό 1 κ.σ.[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.gr