Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Τα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυστατικά 300gr.κιμάς 3κ.σ.ρύζι Καρολίνα ή νυχάκι 2κ.σ.λάδι 1καρότο τριμμένο 1/2κολοκυθάκι τριμμένο και στυμμένο 2κ.σ.δυόσμος 1αυγό 1μεγάλο κολοκυθάκια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΈ να απ'τα αγαπημένα φαγητά του "μικρού μου" είναι τα Ντολμαδάκια και φυσικά η μάνα δεν χάνει ευκαιρία να ευχαριστήσει τα γούστα του αφού στερήθηκε ένα[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΚελέμια (γεμιστά κρεμμύδια με κιμά) Υλικά: 12 μεγάλα κρεμμύδια 225 γρ. κιμά αρνίσιο ή κατσικίσιο 225 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, άπαχο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚελέμια (Κρεμμύδια γεμιστά με Κιμά) ΥΛΙΚΑ 12 πολύ μεγάλα κίτρινα κρεμμύδια 225 γρ. κιμά αρνίσιο ή κατσικίσιο 225 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, άπαχο ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλημέρα! Μπαίνουμε σιγά σιγά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και από εδώ και πέρα και μέχρι και τη Πρωτοχρονιά, το Ελληνικό Χρέος θα έχει μόνο συνταγές για το[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κιλό κιμά 250 γρ. ρύζι νυχάκι αλάτι πιπέρι μαϊντανό μισό μάτσο άνιθο 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 2 αυγά ολόκληρα[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα!!!! Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα με μία σακούλα τίγκα στο σεσκουλόφυλλο. Η μόνη σκέψη που έκανα ήταν να τα πλύνω, να τα ζεματίσω, να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ 10 κολοκύθια μεσαίου μεγέθους (για γέμισμα) 600γρμ. κιμά ανάμεικτο χοιρινό, μοσχαρίσιο 1 ματσάκι άνιθο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο μούλτι ( όχι αλοιφή)[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr Ετσι λέγονται οι κρεμμυδοντολμάδες της Μυτιλήνης. Αυτή τη συνταγή την είχα δει από την αγαπημένη εκπομπή "Μπουκιά και συγχώριο" του Η. Μαμαλάκη για[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα πίο νόστιμα ντολμάδάκια που φάγατε ποτέ! Συνταγή της γιαγιάς... Τι χρειαζόμαστε: αμπελόφυλλα φρέσκα μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά μια κονσέρβα ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό. Από Αμύνταιο Δυτ Μακεδονίας!. Ευγενική προσφορά της συνταγής από την παραδοσιακή ταβέρνα «ΚΟΝΤΟΣΟΡΟΣ» Υλικά Λεπτόσαρκες αποξηραμένες κόκκινες[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό κιμά 1 αυγό 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι Κύμινο Λάδι Ψωμί ή τριμμένη φρυγανιά(όσο πάρει) 1 κουτί σάλτσα ντομάτας Γιια το πιλάφι: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα μπιφτέκια μας γίνονται πολύ νόστιμα και ιδιαίτερα με αυτή τη μυρωδάτη σάλτσα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Σάλτσες -[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | λάχανο | ρύζι νυχάκι Διαφημίσεις 1 λάχανο μικρό (ψιλοκομμένο και ελαφρώς[...]
Πηγή: toarkoudi.gr[photo: Νίκος Μορόπουλος] Τα γιουβαρλάκια είναι ένα από τα φαγητά της μαμάς. Η λέξη έχει τουρκική προέλευση και σημαίνει «στρογγυλός». Όμως δεν[...]
Πηγή: bostanistas.gr