Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 136 συνταγές
Χριστουγεννιάτικη γεμιστή γαλοπούλα, Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας με φθινοπωρινά φρούτα, Γαλοπούλα ή κότα γεμιστή, Γεμιστή γαλοπούλα "Μαμάς".Τη συνταγή την αφιερώνω στη φίλη μου και κουμπάρα μου Μαίρη από τη Λυκόβρηση., Γεμιστή γαλοπούλα, Γεμιστά μπουτακια γαλοπουλας με σαλτσα σαμπανιας
Υλικά Γέμιση 2 ψιλοκομμ. κρεμμύδια ξερά που τα σοτάρω με λίγο λάδι, όπου προσθέτω κατόπιν : 300 γραμ. κιμά χοιρινό. Τον σοτάρω με τα προηγούμενα , και[...]
Πηγή: greekmasa.gr750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 φέτες ψωμί 3 κουταλιές ελαιόλαδο 150 γρ. ντομάτα κονκασέ 300 ml. γάλα 2 κουταλιές κρασόξιδο 150 ml. ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια Mεξικάνικη συνταγή με μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα και πιπεριές. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΙΜΑΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛ Υλικά 350 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 250 γραμμάρια κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: 10 (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) μέτριες πιπεριές 400 γρ. κουσκούς 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά : -1 γουρουνόπουλο έως 6 κιλά -αλάτι χοντρό (προαιρετικά) -πιπέρι φρεσκοτριμμένο -¼ φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο -2-3 κρεμμύδια -8 σκ. σκόρδο -1 ½[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 σπάλα χωρίς κόκαλα Για τη γέμιση 200 γρ. κάστανα βρασμένα (αν δεν υπάρχουν φρέσκα χρησιμοποιήστε αεροστεγώς συσκευασμένα) και λιωμένα με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1 γουρουνόπουλο έως 6 κιλά 1 ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ¼ φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 2-3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 8 σκελίδες σκόρδο 500 γρ.[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr