Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
Just a few more days till Christmas and I'm still running around like a maniac to finish shopping, cooking and adjusting plans for the Holiday season...I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔύσκολη μέρα σήμερα αλλά αποζημιώθηκε με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου Ασιατικής Κουζίνας σε γνωστό κατάστημα πώλησης πρώτων υλών για ασιατική μαγειρική.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠράσινη Σαλάτα με Ανθότυρο, Ρόδι και γλυκόξινη σάλτσα Εχουμε ακόμη δυο νέες συνταγές αύριο και την Παρασκευή για να κλείσει το Χριστουγεννιάτικο μενού αλλά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr400 γρ. αρνίσιο κιμά 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο ελαιόλαδο από 1/2 κ.σ. κύμινο κανέλα μπούκοβο τζίντζερ 4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 4 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κιμά χοιρινό 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι τζίντζερ 2 κουταλάκια κάρυ 1/2 ποτηρι φρυγανιά 1 αυγό αλεύρι λάδι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grKjøttkaker. Παραδοσιακό νορβηγικό πιάτο. Συνοδεύεται με πατάτες βραστές. Τι χρειαζόμαστε: 600γρ. κιμά 1/2 κ.γ. τζίντζερ 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι-πιπέρι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥποδεχόμαστε το φθινόπωρο με Ασιατικό αέρα! Για τη γέμιση ανάμεικτου κιμά 250 γραμμάρια ανάμεικτου κιμα 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό κιμά χοιρινό 2 κρεμμύδια κόκκινα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα λάδι κάρυ μοσχοκάρυδο τζίντζερ αλάτι πιπέρι 100 γρ. κουκουνάρια Για τη[...]
Πηγή: greekcook.grΤελικά όταν αγοράζουμε οποιοδήποτε προϊόν για να μαγειρέψουμε πρέπει να εξαντλήσουμε όλους τους δυνατούς τρόπους αξιοποίησής του, αλλιώς δε μπορούμε να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣίγουρα θα καταπλήξει όσους το γευτούν !!! Κάνουμε τον κιμά όπως το κάνει ο καθένας για τα μακαρόνια αλλά το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά έως να πιεί τα ζουμάκια[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr