Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Τα περίφημα καπνιστά ξυδάτα λουκάνικα της Κρήτης ! Λουκάνικα φτιάχνουν σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο). Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους για να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνεχίζοντας με τα πιο κοινά βακτήρια που βρίσκουμε στα τρόφιμά μας, ας πούμε λίγα λόγια για την Escherichia coli. Εντεροαιμορραγικό Escherichia coli ( EHEC )[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΤα μπιφτέκια είναι νομίζω τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων. Όταν όμως φτιάχνονται με αγνά, σπιτικά υλικά και προπαντός με φρέσκα μυρωδικά του κήπου μας, τότε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔύο βδομάδες μας χωρίζουν από το Πάσχα και αρκετοί από σας αποφάσισαν να ξεκινήσουν τώρα τη νηστεία. Μάθετε λοιπόν γι’ αυτή και εφαρμόστε την σωστά και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημέρα!! Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν, αλλά οι γιορτινές συνταγές δε λένε να σταματήσουν. Τα γουρουνάτερα είναι μια παραδοσιακή λιχουδιά που βρίσκουμε σε[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grζύμη για πίτσα 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για σερβίρισμα 4 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 1 κιλό: 500 γρ. χοιρινή πανσέτα 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1/2 κ. γλ. κύμινο 1 κ. γλ. ρίγανη λίγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΣαν να φθινοπώριασε μου φαίνεται, τουλάχιστον στην γειτονιά μου. Λίγο τα σύννεφα, λίγο η βροχούλα, λίγο που νυχτώνει πιο νωρίς… Όμως θα έχουμε πολλά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜπάμπω ή ματιές, ένα καθαρά Θρακιώτικο φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό έντερα χοιρινά 1 κιλό συκώτι χοιρινό 1,5 κιλό κρέας χοιρινό 1 κιλό κιμά χοιρινό 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ωραίο μεσημέρι, καθώς δεν είχα τίποτα συγκεκριμένο στο νου μου να μαγειρέψω και καθώς τα παιδάκια μου φώναζαν "πεινάαααααμε" από νωρίς, είχα τη φαεινή ιδέα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Μοσχάρι από μπριζολίκι 70% Αρνί χωρίς λίπος 25% Αρνίσιο λίπος 5% Μπαχαρικά Αλάτι 2% Ζάχαρη 0,77% Σκόρδο (γκρανουλέ) 0,7% Κίμινο 1,6% Γλυκό πιπέρι 0,3%[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα πεντανοστιμο μεζεδάκι που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε τα Χριστούγεννα. Σε πολλά μέρη τις λένε οματιές ή ομαθιές αλλά εινα τελείως διαφορετική συνταγη.εμεις[...]
Πηγή: greekmasa.grΥποδεχόμαστε το φθινόπωρο με Ασιατικό αέρα! Για τη γέμιση ανάμεικτου κιμά 250 γραμμάρια ανάμεικτου κιμα 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΔεν ήρθε το Πάσχα και δεν το πήρατε είδηση μην τρομάζετε!!!! Απλά το κοκορέτσι είναι παντός καιρού και ορέξεως. Με την ευκαιρία γενεθλίων πολύ αγαπητού[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα κεμπάπ που θα αγαπήσετε ιδιαίτερα!!! Σουτζουκάκια σόδας τα λέω... έχουν μπέκιν πάουντερ που τα κάνει αφράτα και τη σόδα το ανθρακούχο νερό που τα δίνει[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ζουμερά, υπέροχα κεφτεδάκια με άρωμα και γεύση από χωριάτικο λουκάνικο! Μπορείτε να τα ετοιμάσετε και για το τραπέζι της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα λουκάνικα 220 γραμ. λαβράκι 400 γραμ. μπακαλιάρο 380 γραμ. Σολωμό 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 30 γραμ. σχοινόπρασο 1 Λάιμ το ξύσμα του 10 γραμ. ζάχαρη 10[...]
Πηγή: cookpad.com/gr