Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Ένας γνωστός μου που μόλις άρχισε να διαβάζει το blog, με ρώτησε τις προάλλες αν είμαι χορτοφάγος. Αν και ξαφνιάστηκα, είναι εμφανές γιατί με ρώτησε. Έχω ν'[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο μενού στο bbq μπορεί να είναι υγιεινό, γευστικό και προσεγμένο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια τελειοποίησης. Διαβάστε όμως, 10 συμβουλές για να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη αλλά εγώ κοιτάω αυτο το 2013 και δεν το πιστεύω! Φτάσαμε όμως και σήμερα θα σας προτείνω μερικά πιάτα σε περίπτωση που γιορτάσετε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]
Πηγή: pandespani.comΦτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη αλλά εγώ κοιτάω αυτο το 2013 και δεν το πιστεύω! Φτάσαμε όμως και σήμερα θα σας προτείνω μερικά πιάτα σε περίπτωση που γιορτάσετε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω όλοι να είστε καλά εκεί έξω... Εγώ αποφάσισα να είμαι μια χαρά παρά τα όσα ακούγονται από τις τηλεοράσεις για τα νέα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω βγει Τσικνοπέμπτη για φαγητό, ήταν όταν ήμουν έγκυος στον μικρό μου γιο, δηλαδή πριν από 20 χρόνια. Μετά την απίστευτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά Μοσχάρι από μπριζολίκι 70% Αρνί χωρίς λίπος 25% Αρνίσιο λίπος 5% Μπαχαρικά Αλάτι 2% Ζάχαρη 0,77% Σκόρδο (γκρανουλέ) 0,7% Κίμινο 1,6% Γλυκό πιπέρι 0,3%[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνήθως το μοσχάρι το έχουμε συνδυάσει με χρονοβόρα φαγητά κατσαρόλας, κιμά ή μπριζόλες στα κάρβουνα. Εδώ όμως έχουμε μια συνταγή πανεύκολη, που δε χρειάζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 100γρ. ελαιόλαδο 2 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα250γρ. καστανό ρύζι 1κ.σ πελτέ ντομάτας 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookH καλύτερη εποχή για μπάρμπεκιου. Πώς όμως θα καταφέρετε να μη γίνουν τα ψητά σας καρβουνιασμένα ή να μη μείνουν άψητα; Ποια είναι τα μυστικά του καλού ψήστη;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr