Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 86 συνταγές
‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημερα!! Καλο μήνα - αν και λίγο καθυστερημενα - και... αντε να ρχονται τα Χριστούγεννα!!! Έχω λίγο καιρό να μπω στην παρεα και μου χει λειψει πολυ![...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΗ πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο φετινό Μουντιάλ είναι με την Γερμανία κι αν έχετε διάθεση για κάτι διαφορετικό από τα αναμενόμενα λουκάνικα με μπύρες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο τριμμένο λάχανο "ζυμωμένο" με λεμόνι και λίγο αλάτι και στιμένο, για να μαραθεί, είναι η πιο αγαπημένη μου χειμωνιάτικη σαλάτα. Σχεδόν πάντα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις έτσι στα γρήγορα…που ξεσπάς; Και το κυριότερο, πως ξεμπερδεύεις με τους «δύσκολους» της παρέας; Μια είναι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grυλικά 250 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, βρασμένο (όχι παραβρασμένο), κρύο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκ.σκόρδο σε φετάκια 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 2 1/2 φλιτζάνια περίπου 3 παπάγιες, ξεφλουδισμένες, χωρίς τους σπόρους, και κομμένες σε μεγαλούτσικους κύβους (2 φλιτζ. περίπου) 1/4 του φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπερα! Αλλο ενα Σαββατοκυριακο εφτασε στο τελος του και ηρθε η ωρα για τον προγραμματισμό της ερχομενης εβδομαδας: Δευτέρα: Πρασοτηγανιά με λουκάνικα[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΌταν επισκέπτεσαι την μεσαιωνική πόλη Μπρουζ, έχεις την αίσθηση ότι πήγες για ύπνο και ξύπνησες μέσα σ' ένα παραμύθι. Την ερωτεύτηκα τρελά και παλαβά. Τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑρχική Δίαιτες Jump to Recipe· Σχετικά Θέματα 1 λάχανο τουρσί (έτοιμο σε μεγάλα φύλλα) 1/2 κιλό ανάμεικτο κιμά 2 φρέσκες τριμμένες τομάτες μαϊντανό[...]
Πηγή: greekouzina.gr• Macarons του Pierre Hermè Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, αυτό το βιβλίο ήταν διαθέσιμο μόνο στα Γαλλικά. Με το που βγήκε στ' Αγγλικά το άρπαξα χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 180 γραμμάρια φιλέτο χοιρινού 1 κουταλιά της σούπας ψημένα αράπικα φιστίκια 2 ξινά μήλα 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]
Πηγή: sidagi.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ συνταγή της μανας της φίλης μου, της Κυρίας Μπερναμπεου που την Αλμερίαν της Ισπανίας. Θέλεις 10 γαρίδες καθαρισμένες 200 γρ. Καλαμάριν τριφερόν, η χραπόδι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΠανδαισία γεύσεων με απλά υλικά..."Παντρεύουμε" τις γαριδούλες, με λουκανικάκι και προσθέτουμε πιπεριές και κρασί. Η φετούλα δεν θα μπορούσε να λείψει και η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν έχετε καλεσμένους κάντε τους να τρομάξουν!!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μακαρόνια μαύρα 300 γρ. γαρίδες ή γαριδάκια 1 κονσέρβα ντοματίνια 1 κρεμμύδι 50 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 μπολ ρύζι Για το κόκκινο κάρυ 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 σκελίδες σκόρδο 1 λέμονγκρας ψιλοκομμένο 1 καλένκα 1 τουρμέρικ 1 καφίρ μόνο[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.gr