τηγανοψωμο ακης | συναγριδα στο φουρνο | νηστισιμη τουρτα με μπισκοτα | κουραμπιεδες βεφας συνταγη | πένες με μπρόκολο αργυρω | χοιρινο μπουτι στο φουρνο δρισκας | σαλιγκαρια στιφαδο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κοκτειλ ανθομελο μουσταρδα γιαουρτι

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Τα κρητικά: τηγανιά με απάκι

Χαίρεται και καλώς βρεθήκαμε! Σας γράφω από τα Χανιά της Κρήτης. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα μοιράζομαι συνταγές του τόπου μου (και όχι μόνο) μαζί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το μενού της Κρήτης!

Καλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr

Καγιανάς με καπνιστό χοιρινό

Μία πρωτότυπη συνταγή για να απολαύσετε στο μεσημεριανό σας Υλικά για 4 άτομα 8 αυγά 1 κουτί σπιτική ντομάτα απο τον τρίφτη Pummaro 2 κρεμμύδια ξερά[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Κάλαντα

Ομάδες παιδιών ή και ώριμων ανδρών γυρνούν στα σπίτια κρατώντας ένα τρίγωνο συρμάτινο και το χτυπούν με ένα ευθύ σιδερένιο αντικείμενο, για να παράγει τον[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr
Η προέλευση των καλάντων

Την ονομασία τους, την πήραν από την λατινική λέξη calenda, που διαμορφώθηκε από το ελληνικό ρήμα καλώ. Παιδιά, κατά ομάδες, περιφέρονταν και περιφέρονται στα[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr
Αγκιναροκούκια Κεφαλονίτικα

1 κιλό κουκιά φρέσκα 6 αγκινάρες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ φλιτζ.άνηθο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ. αλέυρι 2 κ.σ.[...]

Πηγή: cooklos.gr
Μελιτζάνες με λουκάνικο ή καπνιστό αλλαντικό -[...]

Ένα πιάτο με το αγαπημένο λαχανικό της εποχής που ταιριάζει σε όποια δίαιτα ή δαιτροφή ακολουθούμε. Χορταστικό, νόστιμο παρόλο που και οι θερμίδες του είναι[...]

Πηγή: dietrecipes.gr
Πένες ριγκάτε με απάκι

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Blogoσυνταγές Νο 26 . . .Τάρτα με τραχανά,[...]

υλικά 2 φύλλα κουρού λίγο βούτυρο 2 ποτήρια ξυνόχοντρο 600ml νερό 300γρ ανθότυρο 1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο 200γρ απάκι σε κομματάκια 1 αυγά 2 ασπράδια αλάτι[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
H περίφημη τηγανιά της Τζιας

Η πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 ♦♦ MENU FESTIVO[...]

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μακαρονάδα με απάκι

Μακαρονάδα με απάκι Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 300 γρ.[...]

Πηγή: foodtrails.gr
Cassoulet!

Το cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Γίγαντες πλακί στο φούρνο (κλασικοί ή με[...]

Αγαπημένο , κλασικό ελληνικό πιάτο, παντός καιρού! Ακόμη κι εκείνοι που δεν είναι «των οσπρίων», δεν θα έλεγαν όχι σε ένα πιάτο καλομαγειρεμένους[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Γιαχνιστά χόρτα με καπνιστό κρέας

Απάκι ή καπνιστή μπριζόλα ή σύγλινο με μυρωδιές ! Λίγες οι βροχές φέτος στα μέρη μας κι ο κόσμος έχει απογοητευτεί . Φοβούνται πώς ούτε του χρόνου θα έχουμε[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κάτω Σύμη Βιάννου

Και ταβέρνα Ομαλός! Οι περισσότεροι επισκέπτες της Κρήτης στέκονται συνήθως στο Βορρά του νησιού. Μόνο όσοι έχουν κάποιους γνωστούς ή όσοι έρχονται πολύ συχνά[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Αρτσιμπούρτσι: δηλαδή μορχέλες

Κατ’ αρχήν τι σημαίνει «ατσιβούρτσι» ή «αρτσιμπούρτσι»; Μεγάλη ιστορία, που ανάγεται στη βυζαντινή εποχή και έχει να κάνει με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πίτα με απάκι, τραχανά και κίτρινα τυριά

Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 κ.γλ. ζάχαρη λίγο ελαιόλαδο Για τη γέμιση: 150 γρ. απάκι 100 γρ. γλυκός[...]

Πηγή: easykuzina.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy