Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
μεγάλες αραβικές πίτες κρεατικά leftovers – ό’τι υπάρχει, αλλά καλύτερο γίνεται με υπόλοιπα από ψητό αρνί/μοσχάρι/κοτόπουλο Εάν δεν έχετε υπόλοιπα από κρέας,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κρέας: 800 γρ. (κατάλληλο για ρολό ή κιλότο) κομμένο από τον κρεοπώλη σε ορθογώνια φέτα σπανάκι: 500 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 2 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μπούτι χοιρινό: 1 (2 έως 2 1/2 κιλά) μουστάρδα: 2 κουταλιές κονιάκ: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο Για τη γέμιση ζαμπόν[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, έχουμε δοκιμάσει έστω και μία φορά ένα νόστιμο χάμπουργκερ. Όσο για τα παιδιά μας, αν ήταν δυνατόν θα τα έτρωγαν κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΠράσο, κιμάς και μπεσαμέλ.. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο για μια νόστιμη αφράτη γέμιση; Μια πίτα, που συνοδευμένη από μια σαλάτα γίνεται πλήρες γεύμα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚλασσική συνταγή, διαχρονικό πιάτο αλλά και πεντανόστιμο! Ένα φαγητό που μικροί και μεγάλοι δεν αρνούνται ποτέ, χειμώνα ή καλοκαίρι, που δεν λείπει σχεδόν από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες (τρανς, σπάλα, μπούτι ή στρογγυλό) 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 200-230 γρ. κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά μπούτι χοιρινό:1, ( 2 ½ κιλά χωρίς κόκαλο) μπέικον: 15 φέτες TABASCO® : 1 κουταλάκι του γλυκού κονιάκ: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: icookgreek.com