Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό συκώτι χοιρινό 2 νεφρά χοιρινά 1/2 κιλό κρέας χοιρινό από κομμάτι με λίπος 1 κομμάτι σπλήνα χοιρινή 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: sidages.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπάμπω ή ματιές, ένα καθαρά Θρακιώτικο φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό έντερα χοιρινά 1 κιλό συκώτι χοιρινό 1,5 κιλό κρέας χοιρινό 1 κιλό κιμά χοιρινό 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ φωτογραφία βέβαια είναι απο τη πέρσι το Πάσχα που έκανα αυτό το πιάτο. Ιδιαίτερος μεζές φίλοι μου, θα το κάνω και φέτος μαζί με τους τζιγεροσαρμάδες. Όπως[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΥλικά 2 μοσχαρίσιες σπλήνες 1 φλ. φέτα 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλ. ψίχα ψωμιού 1/2 φλ. βούτυρο 1/2 φλ. χυμό ντομάτας 1/2 γλ. ζωμό κρέατος (προαιρετικά) 1 ματσάκι[...]
Πηγή: e-syntages.grT ο κοκορέτσι είναι παραδοσιακό φαγητό το οποίο παρασκευάζεται από εντόσθια αρνιού και είθισται να το παρασκευάζουμε της άγιες μέρες του Πάσχα Είναι ο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΗ αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]
Πηγή: pandespani.comΜεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 1 σπλήνα μοσχαρίσια 300-350 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1/3 φλυτζ. ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο μάραθο, άνηθο αλάτι, πιπέρι 1 ½ ποτήρι κρασί[...]
Πηγή: greekcook.gr