παντεσπανι ακης | μαριναδα για μπριζολες ακης | δροσερες σαλατες με μαρουλι | κεικ χωρις λαδι και βουτυρο | ρυζογαλο κλασικο | καλοκαιρινα γλυκα κουταλιου | αρνακι στο φουρνο με πατατες βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γλυκαντικα σφολιατα μπουκοβο

Βρέθηκαν 71 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπιφτέκια με καρότο και πατάτα

Τρομερός γευστικός συνδυασμός για όλες τις ώρες Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Βιταμίνες- Βιταμίνη D

Οι βιταμίνες είναι μια ομάδα μορίων που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες στη διατροφή και είναι απαραίτητες για τη πραγματοποίηση σημαντικών αντιδράσεων[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr

Διαβάστε ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγετε! Από[...]

Έρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση… του Νίκου Κατσαρού , πρώην προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Συμβουλές για τέλειο αρνάκι με όποιο τρόπο το[...]

Στη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα ; Μάθετε μικρά μυστικά για να το απολαύσετε σε όλες του τις εκδοχές: στη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα. Tips για[...]

Πηγή: sintayes.gr
Καρκίνος και Διατροφή: Τα ύποπτα τρόφιμα

Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές. 30%[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
CARONSEI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦[...]

CARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μια επιστημονική προσέγγιση στη μαγειρική και η[...]

Το sous vide (σουβίντ) είναι κατά την εκτίμησή μου, το επόμενο απαραίτητο εργαλείο που θα ενταχθεί στις οικιακές κουζίνες, μετά το food processor, που εισήλθε[...]

Πηγή: caruso.gr
Tasting Wales: Ταξίδι στην Πατρίδα μου, την[...]

Ζώντας στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έχω συνηθίσει να απαντάω στην ερώτηση “Από που είσαι;” με το “Είμαι απ’ την Αγγλία”. Κάτι που είναι εντελώς ψευδές[...]

Πηγή: caruso.gr
Μουσακάς: Η δικιά μου, γκουρμέ εκδοχή

Ο μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]

Πηγή: caruso.gr
Bιταμίνες- Βιταμίνη Β3 ή νιασίνη

Οι βιταμίνες είναι μια ομάδα μορίων που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες στη διατροφή και είναι απαραίτητες για τη πραγματοποίηση σημαντικών αντιδράσεων[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr
Καρκίνος: μια νόσος καταληκτική;

…ή τελευταία μας ευκαιρία για μια πιο συνειδητή ζωή; Για τους περισσότερους, ο καρκίνος αποτελεί την χειρότερη ίσως περίπτωση ασθένειας, αφού τη θεωρούν[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Βίντεο με 9 απλά μυστικά για να ψήσετε την[...]

By Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Video, καθημερινές συνταγές, κρεας, μοσχαρι, μυστικα & τεχνικες, πρωτες υλες July 28, 2014 Τι πιο απλό απ’ το να θέλει κανείς[...]

Πηγή: caruso.gr
Συκώτι: Το καρμπιρατέρ του σώματος

Πολύ σημαντικό όργανο για την ψυχοσωματική μας υγεία είναι το συκώτι μας. Το συκώτι είναι το καρμπιρατέρ του σώματος. Από εκεί περνούν και διυλίζονται τα[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Τελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες[...]

Τελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες τροφές H παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, επιβεβαιώσει και ανοίγει τα μάτια του[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Προσοχή στα επικίνδυνα τρόφιμα.

Νίκος Κατσαρός Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Κόκκινη γρανίτα

Σας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
Κόκκινη γρανίτα

Σας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com
Ράχη από χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με[...]

Μια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy