Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 502 συνταγές
Κρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]
Πηγή: caruso.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΓίνεται και με μοσχαράκι!! Υλικά 1 κιλό κρέας χοιρινό από λαιμό κομμένο σε κύβους 2 κρεμμύδια μεγάλα 2 καρότα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τον Κιμά 700 γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 πράσινη πιπεριά 1/2 κουταλάκι γλ κοφτο Μπαχάρι 6 αυγά 1 σκελίδα σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 ντομάτα ώριμη 1/2 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή είναι από το εστιατόριο "Πριγκηπονήσια" και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο "72 Σεφ της Θεσσαλονίκης προτείνουν". Την έχω κάνει πολλές φορές σε τραπέζι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 3-4 μαρούλια μεγάλα 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι 2 κουταλ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο 1 μέγάλο καρότο τριμμένο 2 φλυτζ. καφέ ρύζι καρολίνα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό φαγητό της Ανατολής με κιμά (ανάμεικτο μοσχαρίσο και αρνίσιο). Τι χρειαζόμαστε: Συστατικά για τη ζύμη : 1 κεσεδάκι γιαούρτι παραδοσιακό, παρά μία[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος (ή ανάμεικτος μοσχάρι και χοιρινό) 1 κολοκύθι 2 καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 μεγάλη ντομάτα 1 και 1/2 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧειμωνιάτικο πιάτο με τα όλα του. Και κοκκινιστό κρεατάκι και χόρτα εποχής για συνοδεία. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grBy Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Ελληνική κουζίνα, καθημερινές συνταγές, κρεας, μοσχαρι, μυστικα & τεχνικες, συνταγές May 9, 2014 “Το ωραιότερο συκώτι που έχω[...]
Πηγή: caruso.gr