Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Καλημερούδια! χτες δυστυχώς δεν βρήκα το χρόνο να σας δώσω την συνταγή για το μπρασατο αλλα έτσι και αλλιώς σαν καλοί χριστιανοί νηστεύετε ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο αγαπημένο πολίτικο φαγητό Τας Κεμπάπ, που εκτός από αρνί φτιάχνεται και με μοσχάρι. Η επιτυχία του έγκειται στην τέλεια δεμένη σάλτσα του!Μυρωδάτο φαγητό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]
Πηγή: caruso.gr1.200 γρ. μοσχάρι σπάλα στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 καρότα 1 κλ.[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κεφάλι σκόρδο καθαρισμένο σε σκελίδες 500 γρ. χυμό ντομάτας μια πρέζα ζάχαρη αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το λαγωτό 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο Ελαιόλαδο 1 κεφάλι σκόρδο 500 γρ. χυμό ντομάτας 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι 1/4 κ.γ. κανέλα 1/8 κ.γ. γαρύφαλλο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦυσικά, στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας στη Νάξο, δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει συνταγή! Άλλωστε, είμαστε food blog , όχι travel blog ! Το φαγητό που[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΌπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΒοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό Υλικά 1½ κιλό βοδινό κιλότο (άκρο) 1 κρεμμύδι 2 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 γαρίφαλα 1 δαφνόφυλλο 1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.gr1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 5-6 σκ. σκόρδο καθαρισμένο σε σκελίδες 500 γρ. χυμό ντομάτας από φρέκες ντομάτες μια πρέζα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr2 κιλά μοσχαρι κιλοτο δυο κρεμμυδια ξερα μεγαλα δυο ή τρείς σκελιδες σκόδο ενα ποτηρακι κρασιού ελαιολαδο ενα ποτηρακι σογιελαιο για το τηγανισμα ενα ποτηρακι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr