Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Μπεσαμέλ (Béchamel), ή ‘λευκή σάλτσα’ (White Sauce), είναι μία απ’ τις πέντε “βασικές σάλτσες” απ’ τις οποίες, με μικρές παραλλαγές, προέρχονται όλες οι[...]
Πηγή: caruso.grΗ σάλτσα Μπολονιέζ (Bolognese) είναι από τις πλέον βασικές στη σύγχρονη αστική μαγειρική στον Δυτικό κόσμο, ο οποίος σ’ αυτή ειδικά τη περίπτωση περιλαμβάνει[...]
Πηγή: caruso.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΗ διάσημη Σεφ από την Αμερική θυμάται τις ρίζες της από την Ιταλία και σου δίνει μια εντυπωσιακή συνταγή με λαζάνια! Ένα πιάτο για ειδικές[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν αναφέρομαι σ’ αυτό το φαγητό, έρχονται πάντα αναμνήσεις από το πατρικό μου σπίτι. Άλλωστε στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια, πολλά από τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά: 12-14 φύλλα λαζάνια φαρδιά με αυγά ή σπανάκι (πράσινα) 1 κουτί - 400γρ ντοματάκια polpa ψιλοκομμένα 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (ή 3/4 kg μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: greekcook.grΤο φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μέρες θα είναι πιο δροσερές. Στο fEATness αγαπάμε ιδιαίτερα τις σούπες γιατί προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΥλικά αρνίσιος ή μοσχαρίσιος κιμάς: 500 γρ. κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο: 2 σκελίδες ψιλοκομμένες καρότα: 2 τριμμένα[...]
Πηγή: icookgreek.com0 Flares Facebook 0 "/> Twitter 0 Tweet "/> Google+ 0 "/> Pin It Share 0 "/> 0 Flares × Μετά από μία μεγάλη απουσία, επιστρέφω με μία από τις πιο[...]
Πηγή: sintagesannas.grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.com