Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grτηγανιά με αρνίσια συκωταριά κοκορέτσι tagliata (μοσχαρίσιο φιλέτο ψητό) αφράτα μπιφτέκια σκορδάτα σουτζουκάκια ψητό κοτόπουλο, όπως του ψητοπωλείου χοιρινό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨήνονται πιο γρήγορα από τη σούβλα και σίγουρα εξασφαλίζουν το γιορτινό μας τραπέζι ακόμα κι αν ο καιρός έχει άλλα σχέδια! Αν τα ψήσετε στα κάρβουνα, αρχικά θα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτό ειναι το χωριό μου. Η Αρχίπολη. Το χωριό που μεγάλωσα και έζησα τις πιο ωραίες παιδικές στιγμές μου. Κάθε φορα που πάμε στο χωριο δεν αφηνουμε την[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΜύρισε το Πάσχα με τις προηγούμενες αναρτήσεις και επειδή για μένα ελληνικό Πάσχα, πέραν του θρησκευτικού περιεχομένου, σημαίνει άνοιξη, εξοχή, οβελίας και[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 14/04/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πεντανόστιμα κοκορετσάκια στο φούρνο Πεντανόστιμος πασχαλινός (και όχι μόνο)[...]
Πηγή: sintayes.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΕμείς οι Έλληνες, τις χαρές τις έχουμε συνδέσει με το φαγητό και μάλιστα το καλό και μερακλήδικο. Τι καλύτερο λοιπόν από ψητό και μάλιστα στη σούβλα; Και αν σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr…ή τελευταία μας ευκαιρία για μια πιο συνειδητή ζωή; Για τους περισσότερους, ο καρκίνος αποτελεί την χειρότερη ίσως περίπτωση ασθένειας, αφού τη θεωρούν[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grT ο κοκορέτσι είναι παραδοσιακό φαγητό το οποίο παρασκευάζεται από εντόσθια αρνιού και είθισται να το παρασκευάζουμε της άγιες μέρες του Πάσχα Είναι ο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜία μοναδική συνταγή που λόγο των ημερών πρέπει όλοι να τιμήσουμε. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : Ν/Α Απαιτούμενος Χρόνος : π ροετοιμασία 1½ ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚερκυραϊκή σπεσιαλιτέ για το γιορτινό ή Κυριακάτικο τραπέζι. Γίνεται και με μοσχάρι αντί του κόκορα. Όταν βέβαια υπάρχει χωριάτικος κόκορας ελευθέρας βοσκής,[...]
Πηγή: kitchenstori.esPin It Από μια φοιτήτρια της Κέρκυρας!!! Δεν ξέρω αν είναι η αυθεντική σίγουρα όμως είναι πεντανόστιμη!!!! Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες ή κόκορα 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr