Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Υλικά: Για 4-6 άτομα Για τα σουτζουκάκια Μισό κιλό αρνίσιο κιμά Ένα κρεμμύδι Δύο φέτες ψωμί Τέσσερις σκελίδες σκόρδο 250 γραμμάρια πράσινες ελιές Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: sidagi.grΗ Μαγειρίτσα νομίζω είναι ένα φαγητό που η το λατρεύεις η το μισείς. Εγώ ανήκω στους πρώτους το λατρεύω ενώ γενικά δεν μου αρέσει το συκώτι. Σκέφτηκα και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 350γρ. καρέ από αρνάκι χωρίς λίπος, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν, ½ γλ. κρασί Μαδέρα, ½ φλ. σκούρο ζωμό κρέατος, λίγο παντζάρι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 καρότο κομμένο σε καρέ 1 χωριάτικο λουκάνικο 1 φλιτζ. ρύζι Αρμπόριο ή Καρναρόλι ή Βιαλόνε Νάνο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά Για τα μπιφτέκια: 1 μεγάλο μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στη χοντρή μεριά του τρίφτη 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλ. ανάμεικτους ξηρούς καρπούς ανάλατους και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑΡΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στις 13 Δεκεμβριου, ειναι η γιορτης της Αγιας Λουκιας, κοινη σε ορθοδοξους και καθολικους (Santa Lucia). Lucia στα Ιταλικα και Λουκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧοιρινά μενταγιόν με κρεμμώδη σάλτσα παρμεζάνας γαρνιρισμένο με ριζότο από πανδαισία μανιταριών Συνταγή από την Λέσχη Αρχιμαγείρων. Ακούγεται περίπλοκο, δεν[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΣε λίγο θα έχουμε Χριστούγεννα, ο φετινός Δεκέμβριος όμως θυμίζει, μάλλον, άνοιξη παρά χειμώνα. Αυτό, λοιπόν, το ριζότο με συκωτάκια πουλιών και γεύση[...]
Πηγή: bostanistas.grΓ ιουβαρλάκια : πρόκειτε για μια πολύ ιδιαίτερη ελληνική συνταγή. Είναι συγγενικά με τα κεφτεδάκια αφού περιέχουν κιμά , κρεμμύδια και μυρωδικά. Περιέχουν όμως[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓια όποιον έχει βαρεθεί -μα δεν θέλει να αποχωριστεί-τον κεφτέ,τον τηγανητό...και αγαπά να τρώει το ριζότο... ΥΛΙΚΑγια τα κεφτεδάκια:500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι σας έχω? τα ωραιότερα ριζότο με Άρωμα Χριστουγέννων! Μοσχοβολιστά ριζότο με κάστανα με ρόδι με κουκουνάρι! Με πολλά άλλα υλικά που θα σας ξετρελάνουν! 4[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα νόστιμο και αρωματικό ριζότο μαγειρέψαμε σήμερα, που θα αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους! Ιδανικό για να συνοδεύσει όλα σχεδόν τα κρεατικά σας, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι ο πιο δυνατός συνδυασμός για εσένα που το έχεις πάρει απόφαση να κρατήσεις τη νηστεία! Το ρύζι βοηθά τον οργανισμό να απορροφήσει περισσότερο σίδηρο από[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός από κόκκαλα μοσχαρίσια 1[...]
Πηγή: cooklos.grΓια 2-4 άτομα | 12 αμπελόφυλλα 40 γραμμάρια φέτα 600 ml ζωμό κοτόπουλου 30 ml λευκό ξηρό κρασί 200 ml ζωμό μοσχαρίσιο 10 γραμμάρια ταχίνι 1/2 λεμόνι 100 ml[...]
Πηγή: sidagi.grγια το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 φλιτζ. ζωμός βοδινός ½ κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: cooklos.gr800 γραμ χοιρινό φιλέτο καθαρισμένο 5 γραμ άνηθο 5 γραμ μάραθο 5 γραμ θυμάρι 200 γραμ ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 200 γραμ κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 αμπελόφυλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜε τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα φρέσκα υλικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr