Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Η Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΤι χρειαζόμαστε: 4 μπριζόλες από τη σπάλα 4-5 κουτ. σούπας μιξ από διάφορα πιπέρια ½ λευκό κρεμμύδι μέτριο και ξερό, πολύ καλά ψιλοκομμένο 5 σφηνάκια κονιάκ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπλές γεύσεις συνδυασμένες σε ένα αποτέλεσμα αέρινο και γευστικό. Πολύ ωραίο πιάτο που μπορεί κάλλιστα να σταθεί μόνο του με μία ωραία σαλάτα. Αποτελεί όμως[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 αποξηραμένα μαύρα μανιτάρια 125 γρ. στήθος κοτόπουλο 2 κ.γ. ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. σάλτσα στρειδιών 1 κ.γ. κορν φλάουρ 125 γρ. βλαστοί μπαμπού 60[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (14 - 15 πίτες) Για την ζύμη 2 1/2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις (έβαλα 1 κούπα ολικής κ 1 1/2 λευκό) 1/2 κούπα παγωμένο βούτυρο κομμένο σε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΣήμερα σας έχουμε ένα απλό αλλά πεντανόστιμο ορεκτικό-σαλάτα-συνοδευτικό, διαλέξτε εσείς πως θα το πείτε! Στο πρωτοχροννιάτικο χοιρινό μας αυτά τα καροτάκια[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά κόκκινη 5-6 ασπρομανίταρα μεγάλα 4 πατάτες 2 χωριάτικα λουκάνικα (χωρίς το περίβλημα) 2 αβγά 1/2 φλ. γάλα αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΔύσκολη μέρα σήμερα αλλά αποζημιώθηκε με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου Ασιατικής Κουζίνας σε γνωστό κατάστημα πώλησης πρώτων υλών για ασιατική μαγειρική.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα νόστιμο και αρωματικό ριζότο μαγειρέψαμε σήμερα, που θα αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους! Ιδανικό για να συνοδεύσει όλα σχεδόν τα κρεατικά σας, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο συκώτι πεσκανδρίτσας είναι ένας σχεδόν άγνωστος αλλά πραγματικά κορυφαίος γκουρμέ μεζές που εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά μας στην Ελλάδα. Ακριβώς[...]
Πηγή: caruso.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη χοιρινή πανσέτα 1,4 κιλά Χοιρινή πανσέτα, χωρίς κόκκαλο και δέρμα 60 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Πελτές ντομάτας 200 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια το χταπόδι 1.400 γρ. χταπόδι 2 δαφνόφυλλα 6-8 κόκκους μπαχάρι Για το γιουβέτσι το βρασμένο χταπόδι (κομμένο σε κύβους) το ζουμί από το βρασμένο χταπόδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το χοιρινό ρολό 2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για τη σάλτσα[...]
Πηγή: argiro.grΈνα φανταστικό ρολό για το Κυριακάτικο τραπέζι σας. Συνταγή : Αλέξανδρος Παπανδρέου Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 04/10/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινές μπριζόλες σε πεντανόστιμη κρεμώδη σάλτσα Ένα πεντανόστιμο, πλήρες και χορταστικό[...]
Πηγή: sintayes.grΤο βοδινό διάφραγμα είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για καταναλωτές, αλλά και για χασάπηδες ή[...]
Πηγή: caruso.gr1 μερίδα "Σπιτικό" Ζωμό Βοδινού της Knorr 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες μουστάρδα 4-6 κουτ. του γλυκού σχοινόπρασο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα): 2 μεγάλα ψαρονέφρια 200 γρ. γραβιέρα καπνιστή Κρήτης 100 γρ. λιαστή ντομάτα αλάτι πιπέρι και λίγο κάρυ ελαιόλαδο για σωτέ και για[...]
Πηγή: greekcook.grΑυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κεντρικής Ελλάδας (δεν ξέρω αν μαγειρεύεται και αλλού). Δυστυχώς είναι σχεδόν ξεχασμένη ενώ πραγματικά πρόκειται για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ πεθερά μου προχθές “πεθύμησε πίτα”. Το κρύο έχει σφίξει, είχε και καιρό να την φτιάξει, δεν ήθελε και πολύ να βγεί το φ ι ρ μ ά ν ι. Και, όπως καλά θα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.gr...μια τάρτα όλο νοστιμιά!! Καλή σας μέρα! Για σήμερα μια τάρτα αλλά τί τάρτα;;; Μια τάρτα που γίνεται με το κατσίκι που περίσσεψε (αν περίσσεψε... που το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr