Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Συνταγές Όλες οι συνταγές Φαγητά Αυγά Ζυμαρικά & Ρύζι Ζύμες Κρεατικά Λαχανικά Όσπρια Πίτες Σαλάτες Τυριά & Φρούτα Ψάρι & Θαλασσινά Γλυκά Γλυκές[...]
Πηγή: tastefull.grΟ τίτλος 700 + 1 ... σαφώς και δεν κάνει για τίτλος κάποιου μαγειρικού πονήματος (!) αλλά είναι τίτλος για τις 700 αναρτήσεις (με τελευταία αυτή για το κέικ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΣυννεφιασμένο ψυγείου! Άλλο ένα γλυκό στη λογική του εύκολο –γρήγορο-οικονομικό- υγιεινό. Στα γλυκάκια της καθημερινότητας θα το εντάξω κι αυτό ή έστω στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγές Όλες οι συνταγές Φαγητά Αυγά Ζυμαρικά & Ρύζι Ζύμες Κρεατικά Λαχανικά Όσπρια Πίτες Σαλάτες Τυριά & Φρούτα Ψάρι & Θαλασσινά Γλυκά Γλυκές[...]
Πηγή: tastefull.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠοιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι; Το μέγα αυτό φιλοσοφικό ερώτημα που απασχόλησε γενιές και γενιές, με βάση τη δουλειά προεργασίας που περιέγραψε στο[...]
Πηγή: caruso.gr500γρ. κιμα μοσχαρισιο( διπλοπερασμένο στην κρεατομηχανη του χασαπη) 1 κρεμμυδι μεγαλο 1 κουπα ξηρούς καρπούς αναμεικτους(καρυδι,φουντουκι,κασιους,αμυγδαλο) 1[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΒΟΔΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Υλικά 6 μερίδες 1 γλώσσα βοδινή 1 κιλό μοσχαρίσια ποδαράκια κομμένα 8 κρεμμύδια 8 καρότα 1 πράσο θυμάρι 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ.[...]
Πηγή: greekouzina.grΆνοιξε το 1933 (!) στην κεντρική, κοσμοπλημμυρισμένη πλατεία της Λίνδου. Στην όμορφη, μεσαιωνικού ύφους, αυλή του δοκιμάζουμε μία από τις καλύτερες ελληνικές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠοτέ δεν πίστευα ότι τα κυδώνια μπορούν να δώσουν τόση νοστιμιά στο κρέας, μέχρι που αποφάσισα να τα μαγειρέψω. Κάθε χρόνο μου χαρίζουν κυδώνια. Σχεδόν ποτέ[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΣτην Ελλάδα ελάχιστες ποικιλίες καλλιεργημένων μανιταριών φθάνουν στην αγορά, αν και τα άγρια ελληνικά μανιτάρια δεν έχουν να ζηλέψουν σε νοστιμιά και φινέτσα[...]
Πηγή: greekcook.grΣτη Χώρα των Χρυσανθέμων Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ Tου BAΣIΛH XAPΩNITH Ο Έλληνας και γενικά ο δυτικός άνθρωπος, άμα βρεθεί στην Ιαπωνία πρέπει να[...]
Πηγή: greekcook.grΤα κυδώνια άργησαν να μπουν στην κουζίνα μου, αν και ήταν πάντα από τις αγαπημένες γεύσεις. Χάρη στις πολύτιμες συμβουλές αρκετών φίλων του Hungry ,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι κιλότο ή σπάλα 500-600 ml κρασί μαυροδάφνη 150 ml λικέρ τεντούρα (λικέρ κανέλας) ή 3 ξυλάκια 20 ξερά δαμάσκηνα φλούδα από ένα πορτοκάλι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr