Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Στην λίστα των μαγειρικών μου συνταγών, υπάρχει μία “ενότητα”, ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Έχω καταγράψει συνταγές που γίνονται εύκολα και[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΥλικά για 8-10 άτομα 1 μπούτι από μικρό γουρουνόπουλο (από την κλείδωση και πάνω με την πετσούλα του) 2 ½ -3 κιλά, (το παραγγέλλεται από πριν και ζητάτε από[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα και τη σάλτσα 250 γρ. πανσέτα 1 φινόκιο 2 κ.σ. πετιμέζι 1 ζωμό κότας 200 ml νερό 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Κάρδαμο Αλάτι Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑγαπημένο εύκολο φαγάκι σήμερα μαζί με κάποιες πληροφορίες και οδηγίες για το ρύζι basmati. Χοιρινό στην κατσαρόλα με καρότα, μανιτάρια, πράσα, σέλερι, σε μια[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ συνέντευξη πραγματοποίηθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το MikroCosmos.gr Δυο δυναμικές γυναίκες κάνουν την ζωή μας πιο …νόστιμη, βάζοντας στο πιάτο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜου αρέσει πάρα πολύ να πίνω ένα αφέψημα από μείγμα μπαχαρικών και βοτάνων. Κλείνει μέσα σε ένα φλιτζάνι το άρωμα και τη γεύση τους, με προστατεύει από το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ Ο αστεροειδης γλυκανισος ειναι μια δοργη που προερχεται απο το φυτο Illicium verum , το οποιο ανηκει στην ταξη των αγγειοσπερμων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕγώ έβαλα και μερικά light μπιφτεκάκια για να πάρουν περισσότερο γεύση από το κρέας τα ρεβύθια. Συστατικά 2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς και ελαφρά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜου αρέσει πάρα πολύ να πίνω ένα αφέψημα από μείγμα μπαχαρικών και βοτάνων. Κλείνει μέσα σε ένα φλιτζάνι το άρωμα και τη γεύση τους, με προστατεύει από το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣυναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.es