Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα μπιφτέκια Τα μπιφτέκια έχουν τους δικούς κώδικες επιτυχίας, τους οποίους θα αποκρυπτογραφήσει για εμάς ο σεφ Γιώργος[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 700 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμμάριο κιμά χοιρινό 400 γραμμάρια Philadelphia 2 αυγά τριμμένη φρυγανιά λίγη σόδα υγρή 30 ml ελαιόλαδο [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο φαγητό αυτό δεν το είδα πουθενά και το επινόησα μόνη μου-με την εξής λογική: Γιατί χρησιμοποιούμε το λάχανο και τα αμπελόφυλλα για να κάνουμε ντολμάδες και[...]
Πηγή: greekmasa.grή αλλιώς :Μπιφτέκια στη γάστρα ΥΛΙΚΑ 500 γρ κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι χοιρινό) 1 κρίθινο παξιμάδι αλεσμένο 1 αυγό Μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κτσ μουστάρδα 1 κτσ[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΔεκαπενταύγουστος, νηστεία, και τουλάχιστον Τετάρτες και Παρασκευές είπαμε να μην τρώνε κρέας ακόμη κι αυτοί που δεν νηστεύουν.Η μάνα μου λοιπόν είπε να κάνει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣε όλους μας έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράζουμε ένα τρόφιμο σε καλή κατάσταση και μετά από 1-2 ημέρες να το βρίσκουμε μέσα στο ψυγείο μας αλλοιωμένο. Τι[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΣε όλους μας έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράζουμε ένα τρόφιμο σε καλή κατάσταση και μετά από 1-2 ημέρες να το βρίσκουμε μέσα στο ψυγείο μας αλλοιωμένο. Τι[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr2 φέτες ψωμί τόστ (ή 1ψωμάκι χάμπουργκερ) 1 φέτα καπνιστό τυρί 1 φέτα ζαμπόν ή γαλοπούλα 1 μικρή ντομάτα κομμένη σε ροδέλες 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr180 γρ κιμά μοσχαρίσιο ή βοδινό διπλοπερασμένο στη μηχανή 1 κγ λαρδί ή φρέσκο βούτυρο 1 κσ γιαούρτι 1/3 κγ σόδα αλάτι/πιπέρι μείγμα για ψητά κρεατικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ψυγείο είναι μια συσκευή μεγάλης σημασίας, μιας και αποθηκεύει τα τρόφιμα και ως εκ τούτου από την καλή της συντήρησή εξαρτάται το θέμα της δικής μας[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr