Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 137 συνταγές
Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο και νοστιμότερο κομμάτι κρέατος του χοιρινού. Είναι όμως αρκετά ακριβό εν συγκρίσει με το υπόλοιπο κρέας του. Όταν θέλω να το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑγαπημένο εύκολο φαγάκι σήμερα μαζί με κάποιες πληροφορίες και οδηγίες για το ρύζι basmati. Χοιρινό στην κατσαρόλα με καρότα, μανιτάρια, πράσα, σέλερι, σε μια[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com4 αρνίσια κότσια 6 αστεροειδείς γλυκάνισους 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 400 γραμμάρια γλυκιά κολοκύθα κομμένη σε κύβους 1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους 2[...]
Πηγή: sidagi.gr2 κιλά σιδηρόδρομος μοσχαρίσιος 2 καρότα 2 κλωνάρια σελερι 1 κρεμμύδι 1 μπουκάλι αγιωργίτικο κόκκινο κρασί 1 λίτρο ζωμό κότας 2 τεμάχια αστεροειδή γλυκάνισο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συκώτι μοσχαρίσιο: 600 γρ. φύλλα ιβίσκου: 30 γρ. νερό: 1lt κρέμα γάλακτος 3% ή 15%: 150ml βούτυρο: 40 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου αλεύρι: 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 8-10 άτομα 1 μπούτι από μικρό γουρουνόπουλο (από την κλείδωση και πάνω με την πετσούλα του) 2 ½ -3 κιλά, (το παραγγέλλεται από πριν και ζητάτε από[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]
Πηγή: caruso.grΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 πακέτο μακαρόνια 500γρ μισό κουνουπίδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι 1 λουκάνικο χωριάτικο καυτερό 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ντοματα μέτρια 1 σκ σκόρδο 1/2 ποτ κρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami600 γρ. σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο Για τη μαρινάδα: 100 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.γ. πάπρικα 1/2 κ.γ. κάρι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ούζο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -2 κιλά κατσικάκι κομμένο σε μερίδες με το κόκαλο πλυμένο και σκουπισμένο -150 ml ελαιόλαδο -100 ml ούζο -1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr1200 γρ. από σπάλα αγριογούρουνου 1 λίτρο κρασί ξινόμαυρο 3 κίτρα 300 γρ. καρότα λίγο γλυκάνισο αστερία 1 κιλό πορτοκάλια λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. μέλι 150 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓενικά τα κεφτεδάκια, μας βγάζουν ασπροπρόσωπους ανά πάσα στιγμή και είναι και το αγαπημένο φαγητό των παιδιών. Δεν υπάρχει παιδικό πάρτι χωρίς τα μικρά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami