Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
Αρνάκι κάτω από πατάτες, Αρνάκι λεμονάτο στιφάδο από τον Δημήτρη Σούτσο, Αρνάκι με αγκινάρες στη σχάρα με ψευτο-γκρεμολάτα λεμονιού (Άρης Τσανακλίδης), Αρνάκι φουρνιστό με σπανάκι (Νίκος Κοντοσώρος), Αρνάκι ψητό με πουρέ μαραθόριζας και αγκινάρες αυγολέμονο (Αστέριος Κουστούδης), Αρνάκι σε φύλλο
Υλικά Αρακάς Καλαμπόκι Κολοκύθι Μτομάτα Καρότο Έτοιμο σε 18 λεπτά (για 2-3 μερίδες) Παρασκευή Βράζετε το ρύζι σε 600 ml νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami"Για καλό μοσχαράκι με μάνγκο, το φρούτο να μην είναι υπερώριμο. Α ναί! προσοχή στο σερβίρισμα, μη σας κολλήσει στο πιάτο" - Γκου Υλικά (για 2 άτομα) 350 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 λ. ζωμό κρέατος ή κότας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. σκληρή μυζήθρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ χώρα που έμαθε τον κόσμο να τρώει βοδινό είναι η Αγγλία. Ένα αγγλικό Sunday roast φτιαγμένο από Black Angus prime rib είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ιδού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε κυβάκια 3 κ.σ. βούτυρο 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σέλινο (ή σέλερι) 330 ml μπίρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 10 μερίδες) 500 γρ. μοσχάρι νουά 1 κιλό καπνιστά χοιρινά παϊδάκια 150 γρ. μπέικον 250 γρ. χοντρά χοιρινά λουκάνικα 250 λεπτά χοιρινά λουκάνικα 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μέτρια σελινόριζα 1 κ.σ. βούτυρο 3-4 κόκκοι πράσινου πιπεριού 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού αλάτι παρασκευή Καθαρίζουμε γύρω γύρω τη σελινόριζα, την κόβουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 μοσχαρίσιο νουά ολόκληρο, 1 1/5 –2 κιλά, τυλιγμένο σε δίχτυ 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ολόκληρο 2 μεγάλα καρότα ολόκληρα 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) Βασική ζύμη για πατ μπριζέ 4 φρέσκα χωριάτικα λουκάνικα των 80 γρ. (ελαφρώς ζεματισμένα) Κρέμα καρότου-κάρδαμου Πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα γιαχνί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τούρκικης κουζίνας και γίνονται με ντοματοπελτέ. Το πλιγούρι υπάρχει σε πάνω από εκατό παραλλαγές και είναι ζωτικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 κλαράκια δεντρολίβανου 1 πράσο 3 καρότα 2 κρεμμύδια 2 λίτρα μαυροδάφνη 5 κόκκοι μπαχάρι 1 μασουράκι κανέλας 1 πακέτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 350 γρ. σπανάκι πολύ τρυφερό ή baby 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. φρυγανιά τριμμένη 2 αβγά, ελαφρά χτυπημένα 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami