Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 1 κιλό βοδινό χωρίς κόκαλο (για ρόστο, όχι πολύ στεγνό, καλύτερα με λίγο λίπος). Μαρινάτα : 5 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕνας εύκολος τρόπος να μαζευτούν φίλοι ένα μεσημέρι Κυριακής χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερα δύσκολα, περίπλοκα, πολύωρα και κουραστικά μαγειρέματα, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια ωραία και νόστιμη ιδέα για παιδικό πάρτι ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Λαχανικά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Για[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΚλασική συνταγή για κεφτεδάκια (βλέπε συνταγή μου κεφτεδάκια μεθυσμένα) Αμύγδαλα καβουρδισμένα κομμένα σε λεπτές λωρίδες εναλλακτικά φέτες κρεμμυδιού Αγγούρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 ½ κιλό βοδινό για βραστό (ωμοπλάτη ή πλευρά), κομμένο σε μερίδες 4 πράσα, το άσπρο μέρος σε μεγάλα κομμάτια 6 μικρά καρότα 8-10 μικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣυναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή είναι πρωτοχρονιάτικη προσφορά του διεθνούς φήμης σεφ Anthony Nemet στις Γεύσεις της Εύβοιας. Τον ευχαριστούμε θερμά !!! Μπιριάνι του Εμίρη Υλικά 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για το λαγωτό 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο Ελαιόλαδο 1 κεφάλι σκόρδο 500 γρ. χυμό ντομάτας 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι 1/4 κ.γ. κανέλα 1/8 κ.γ. γαρύφαλλο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΌσο η θερμοκρασία πέφτει, τόσο μεγαλώνει η όρεξή μας και μαζί με αυτή και τα τσιμπολογήματα. Τι θα λέγατε, όμως, αν αυτά που τρώγατε μπορούσαν να σας ζεστάνουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4 άτομα 500 γραμ.κρέας κομμένο σε κομμάτια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο λίγο κύμινο λίγη ρίγανη 2 ξυλαράκια κανέλλα λίγα γαρύφαλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠείτε μου σε ποιο παιδί, ελληνόπουλο, μικρό ή μεγάλο δεν αρέσουν τα μακαρόνια με τον κιμά... Εγώ πάντως θυμάμαι, όταν είμαστε μικρά και η μαμά μας ρωτούσε "τι[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΑπό την Πολίτικη κουζίνα μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων, που λόγω Μικρασιάτικης καταγωγής το τρώμε αρκετά συχνά στο σπίτι. Γιαουρτλού κεμπάπ By Ioanna[...]
Πηγή: ioannasblog.comΓια τη Ζύμη: 3 κούπες αλεύρι (γενικής χρήσης) 2 κουταλιές βούτυρο ή 2 ½ ελαιόλαδο 1 κουτί μαγιά 1 πρέζα ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι 1 κούπα χλιαρό νερό Για τον[...]
Πηγή: cooktherapy.gr