Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Η Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά Συνταγής Για τα μπριζολάκια 4 χοιρινά ή μοσχαρίσια μπριζολάκια 1 κύβο βοδινού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη λίγο φρέσκο θυμάρι δεντρολίβανο[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΌλες κάποια στιγμή ,έχουμε σπαζοκεφαλιάσει …για το τι θα φτιάξουμε στο παιδικό πάρτι!!!!Συγκέντρωσα λοιπόν μερικές από τις καλύτερες αλμυρές ιδέες για[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΧριστούγεννα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες μέσα σε αυτή την εορταστική περίοδο που είμαστε όλη μέρα σπίτι και μαγειρεύουμε, περιμένοντας κόσμο από το πρωί[...]
Πηγή: greekcook.grΤο φιλμ βασίζεται σε πραγματικό γεγονός, περιγράφει την ιστορία μιας γενναίας και επίμονης γυναίκας (το ρόλο της παίζει η Τζούλια Ρόμπερτς), γνωστής για τη[...]
Πηγή: greekcook.grΚαλησπέρα σας! Τι κάνετε πώς είστε; Πώς σας βρήκε η πρώτη μέρα της Προεδρίας; Δεν νιώθετε έναν Ευρωπαϊκό αέρα (φυσούσε πολύ σήμερα η αλήθεια να λέγεται...) να[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr180 γρ κιμά μοσχαρίσιο ή βοδινό διπλοπερασμένο στη μηχανή 1 κγ λαρδί ή φρέσκο βούτυρο 1 κσ γιαούρτι 1/3 κγ σόδα αλάτι/πιπέρι μείγμα για ψητά κρεατικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖουμερό μπιφτέκι καλυμμένο με λιωμένο τυρί και καραμελωμένο μπέικον, κλεισμένο σε αφράτο μπριός. YΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ATOMO 200 γρ. βοδινό κιμά (κόντρα φιλέτο)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος από ελιά ή λάπα 100 γρ. κιμάς χοιρινός 4 κομμάτια Φέτα Παρνασσού (40 γρ. το κάθε ένα) 4 μισές φέτες τομάτας 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚέτσαπ ώριμες ντομάτες πιπεριά φλωρίνης(για χρώμα κ γεύση) πουγκί αρωματικών :δάφνη, μπαχάρι,κανέλα,ρίγανη,θυμάρι. 1σφηνάκι ξύδι (αν είναι δυνατό προσθέστε το[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ 3 κουπες ρυζι(για πιλαφι) 1 κουταλακι σαφραν σε σκονη 6 κουπες νερο 1 κουταλιά σούπας αλάτι Βαζουμε το νερό να βράσει .Ριχνουμε το ρύζι,αλάτι[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΓια τα μπριζολάκια 4 χοιρινά ή μοσχαρίσια μπριζολάκια 1 κύβο βοδινού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη λίγο φρέσκο θυμάρι δεντρολίβανο ρίγανη[...]
Πηγή: argiro.grΗ σπιτική γεύση θέλει πάνω απ’ όλα καλά, αγνά, σπιτικά υλικά και γνώση κάποιων βασικών τεχνικών μαγειρικής. Εφόσον μας νοιάζει η ουσία της σπιτικής γεύσης και[...]
Πηγή: caruso.grΤο φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]
Πηγή: caruso.grΈνα πιάτο «κρέας με πατάτες» ακούγεται βαρετό, όσο θρεπτικό και αν είναι. Και αυτοί που το λένε μπορεί να έχουν και δίκιο. Το σημερινό πιάτο όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grMπρουσκέτες καρπάτσιο μοσχάρι με μαγιονέζα ουασάμπι: Το βοδινό ταιριάζει εξαιρετικά με την πράσινη μουστάρδα από ντάικον, το γνωστό πλέον ουασάμπι των σούσι.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥπάρχει ένας μύθος που λέει πως μπορείς να περιηγηθείς στην Αμερική χωρίς χάρτη, αλλά χρησιμοποιώντας σαν πυξίδα τις μυρωδιές από τα burger joints της[...]
Πηγή: toarkoudi.gr