γλυκο κουταλιου κερασι παρλιαρος | παγωτό με ζελατίνη | μωσαικο γλυκο αργυρως | γλυκο με μπισκοτο | παγωτο με κρεμα γαλακτος | χοιρινη τηγανια κοκκινιστη | mosxarisio nitsel | συνταγη λουκανικα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φουσιλι ροκα ρυζι

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Λαχταριστό μου γιαουρτλού

Φαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ταξίδι στον κόσμο του τυριού

Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια τεράστια συλλογή προϊόντων που βασίζονται στο γάλα. Συνήθως παράγεται με την προσθήκη κάποιας όξινης ουσίας ή[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Country paté

Υλικά 450 γρ. χοιρινός κιμάς από κοιλιά 450 γρ. σπανάκι καθαρισμένο 1 χοντρή φέτα ζαμπόν καπνιστό (150 γρ.) σε κύβους 100 γρ. λαρδί σε κύβους σοταρισμένο μαζί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tο υπέροχο τζατζίκι της κουμπάρας μου

Με την Εύη γίναμε φίλες πριν αιώνες, έχουμε ρίξει ξενύχτια με μεζαδάκια και κρασάκια στον καναπέ της απίστευτα και αμέτρητα. Στην πορεία σφραγίσαμε τη φιλία[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Πως ψήνουμε το αρνί.

Μια ανάρτηση που απευθύνεται κυρίως στους άντρες, αλλά καλό είναι να την έχουν υπόψιν και οι νοικοκυρές γιατί σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο στην προετοιμασία.[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Άνηθος

Άνηθος Ο Άνηθος (επιστ.: Άνηθον το βαρύοσμον, Anethum graveolens) είναι φυτό της οικογένειας των Σελινοειδών (Apiaceae) (συν. Σκιαδοφόρων (Umbelliferae)).[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Πως ψήνουμε το αρνί.

Μια ανάρτηση που απευθύνεται κυρίως στους άντρες, αλλά καλό είναι να την έχουν υπόψιν και οι νοικοκυρές γιατί σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο στην προετοιμασία.[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Χορτοφαγικό Πάσχα

Όσοι νηστεύετε από την Καθαρά Δευτέρα ή έχετε σκοπό μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, σας δίνεται η ευκαιρία, έστω και για λίγες μέρες, να δοκιμάσετε πως είναι να είσαι[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
TORTA PASQUALINA per i QUANTI MODI DI FARE E[...]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Food Brother: H επιστροφή του ψυχωτικού[...]

Εισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]

Πηγή: greekcook.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Tο υπέροχο τζατζίκι της κουμπάρας μου

Με την Εύη γίναμε φίλες πριν αιώνες, έχουμε ρίξει ξενύχτια με μεζαδάκια και κρασάκια στον καναπέ της απίστευτα και αμέτρητα. Στην πορεία σφραγίσαμε τη φιλία[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Άγρια αγκινάρα, όψη σαν στέμμα

Άγρια αγκινάρα. Αγαπημένη του πατέρα μου και εξαιρετική συνοδός για τη ρακί, ωμή με τα φύλλα της. Στην Κρήτη συνηθίζουν και την τρώνε ωμή. Για να δούμε τι[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
κoτόπουλο ψητό με μαραθόριζες και κρασί

«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]

Πηγή: pandespani.com
Καλλομαγειρέματα - Tα Eγκαίνια

Καλή χρονιά σε όλους! Η καινούρια χρονιά εγκαινιάστηκε γαστριμαργικώς για πρώτη φορά στη δική ΜΟΥ έδρα, αφού από τότε που καταπιάστηκα με τα μαγειρέματα το[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Gourmet Φιλέτο Ταρτάρ (tartare) αλα Pandespani

Το ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy