Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 242 συνταγές
Εισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΓνήσια σπιτικά αλλαντικά που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή: "γεύσεις παράδοσης", που προβάλλεται στον 902TV κάθε Τετάρτη 18.00 - 19.00. Τι χρειαζόμαστε: Βασικό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια όσους αγαπούν τον πατσά, μια διαφορετική εκδοχή που έρχεται από παλιές εποχές... Πατσαδάκι από μοσχαρίσια ή αρνίσια κοιλιά, γιαχνιστό με κρεμμυδάκι και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘυμούμαι ακόμη το χωριάτικο σπίτι των νηπιακών μου χρόνων. Τους κρύους και μουντούς χειμωνιάτικους μήνες, είχε πολύ χρώμα στο πάτωμα. Και στους τοίχους.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 Λουκανικάκια τσορίζο 2 λουκανικάκια μορθίγια 1 μουσούδα τεμαχισμένη(μόρο) 1,200 κιλό Κάγιος (Πατσάς).Καθαρισμένος και τεμαχισμένος σε κομμάτια 200 γραμμ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά 1 κιλό χοιρινό (ψαρονέφρι η κοιλότο) 250 κρέμα γαλάκτος 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 ποτ κρασιού κρασί άσπρο 1 πιπεριά 1 καρότο 1 1/2 φλυτζάνι λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κουνέλι με λαχανικά και τυρί , τυλιγμένο στη λαδόκολλα και ψημένο στο φούρνο, (ειδικά σε ξυλόφουρνο), είναι ένα από τα φαγητά, που όποιος το δοκιμάσει μια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]
Πηγή: pandespani.comΦΑΕ ΑΥΤΟ Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 288kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 40,5γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 24,75γρ. ΛΙΠΟΣ: 2,75γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 48,25mg ΥΛΙΚΑ (4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά τελικά το αγαπημένο σε όλους κουνέλι στιφάδο είναι εδώ! Θα έπρεπε να είναι από τις πρώτες μας συνταγές, αλλά είχαμε προτιμήσει το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/08/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες γεµιστές µε μοσχαράκι κεµπάπ Μια συνταγή για ένα υπέροχο, πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΤο σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]
Πηγή: pandespani.comΗ παλαμίδα είναι το πιο εύκολο ψάρι όσον αφορά το καθάρισμα, καθώς δεν έχει λέπια. Τι χρειαζόμαστε: Παλαμίδα Ντομάτες Κρεμμύδι-α Σκόρδο Πιπεριά-ές Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr