Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Αυτό το καλοκαίρι ήταν επεισοδιακό, και λίγα λέω. Έγιναν πολλά, μερικά ευχάριστα έως συνταρακτικά, κάποια όχι και τόσο καλά, τα περισσότερα απροσδόκητα. Αυτή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 ντομάτες, ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι κόκκινο, ψιλοκομμένο 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦαχίτας (Fajitas) Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 4 ώρες 30 λεπτά Υλικά 1 κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη 1[...]
Πηγή: kouzzzina.grΝτομόντα - Domoda Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα Μερίδες: 4 Υλικά 1/2 κιλό μοσχάρι μπριζόλα, κομμένο σε χοντρές μπουκιές 1 μεγάλο[...]
Πηγή: kouzzzina.grΤην κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια την γνώρισα στο πάλαι ποτέ εστιατόριο 48, μέσα στην γκαλερί της Ιλ. Τούντα, στο ίδιο νούμερο της Αρματωλών και Κλεφτών. Από[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Πάσχα κοντοζυγώνει κι η περίοδος νηστείας συνεχίζεται. Είναι δύσκολη εποχή γι' αυτούς που νηστεύουν, στερούμενοι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Εγώ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : Για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grH χοιρινή είναι λατρεία... είναι ελληνική παράδοση σε κάθε συγκέντρωση με ψήσιμο στα κάρβουνα! Τι θα έλεγες να αναβαθμίσεις τη γεύση της και να εξελίξεις την[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠικάντικη-μπριζόλα-Μεξικού 8 Νοεμβρίου, 2023 Greekouzina No comments Jump to Recipe· Οι χοιρινές μπριζόλες Μεξικό είναι μια νόστιμη και πλούσια σε γεύση[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο Πάσχα κοντοζυγώνει κι η περίοδος νηστείας συνεχίζεται. Είναι δύσκολη εποχή γι' αυτούς που νηστεύουν, στερούμενοι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grTaken from "First" magazine (July 2010) these rubs, will surely send your metabolism soaring and will give your palate a good "tingling" ...Risking an almost[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα αρώματα που αναδύουν τα ταϋλανδέζικα spare ribs θυμίζουν καλοψημένη μπριζόλα. Όλη η τέχνη του πιάτου βρίσκεται στο ότι το κρέας διατηρεί τη χαρακτηριστική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ σύντροφός μου είναι εκείνος για τον οποίο μαγειρεύω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ο Σ αγαπά το καλό φαγητό και σύμφωνα με τον ίδιο, είναι από τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grTaken from "First" magazine (July 2010) these rubs, will surely send your metabolism soaring and will give your palate a good "tingling" ...Risking an almost[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr450 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο άπαχο κομμένο σε φέτες 300 γραμμάρια μπρόκολο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1/4 φλιτζανιού γλυκό τσίλι 1 φρέσκο[...]
Πηγή: sidagi.gr4 μπριζόλες 4 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες 2 σκελίδες σκόρδου κομμένες στην μέση 1 κρεμμύδι 3 πιπεριές Φλωρίνης 2 τριμμένες ντομάτες 2 κ. σ. μουστάρδα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr