Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Χριστός Ανέστη, φίλες και φίλοι. Χρόνια Πολλά σε όλους μας... Πάει πέρασε κι' αυτή η Πασχαλιά. Τα κεφάλια μέσα και "πάμε" με δύναμη, να δούμε που θα μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑχ θέλω πολύ να σας ρωτήσω κάτι; Αλλά φοβάμαι μήπως σας ακουστεί και παλαβό και δεν τολμάω. Όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί είναι θέμα εκτάκτου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα και το τελείωμα του πιάτου 300 γρ. Ταλιατέλες, φρέσκιες 40 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο 100 γρ. Κολοκύθι, σε στικς 5[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 29/09/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα πιπεριάς Μια πολύ εύκολη συνταγή (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑναρτήθηκε στις 05/04/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με παπαρδέλες σε άσπρη σάλτσα Μια συνταγή για υπέροχα κεφτεδάκια με[...]
Πηγή: sintayes.grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.gr