Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚάτι στα γρήγορα και ταυτόχρονα εκκαθάριση ψυγείου είχαμε σήμερα... Όμως ήταν τόσο πετυχημένο και νόστιμο που τα κορίτσια μου ζήτησαν να επαναληφθεί! Για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΖουμερά, νόστιμα, θερμαντικά – τα καλά λουκάνικα, χειροποίητα, καθαρά, φροντισμένα μπορούν να μεταμορφωθούν από μεζεδάκι σε φαγητό αξιώσεων. Να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ελληνικά αμύγδαλα είναι εξαιρετικά νόστιμα, αν και μικρότερα και λιγότερο εμφανίσιμα από της Καλιφόρνιας και τα άλλα εισαγωγής. Δοκιμάστε τα σε φαγητά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΕΣ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΜΕΡΙΔΕΣ -1/2 κιλο λουκανικα χωριατικα -1 πιπερια πρασινη μετρια -1 πιπερια κοκκινη μετρια -1 πρασσο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr1 πακέτο μακαρόνια 500γρ μισό κουνουπίδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι 1 λουκάνικο χωριάτικο καυτερό 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ντοματα μέτρια 1 σκ σκόρδο 1/2 ποτ κρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ συνταγή αυτή της σάλτσας Barbeque είναι πολύ εύκολη αλλά και πολύ νόστιμη! Δεν περιέχει κάτι ζωικό, οπότε είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Διατηρείται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣΠΕΤΖΟΦΑϊ, ΤΟ ΠΗΛΙΟΡΕΙΤΙΚΟ Ενα απο τα πιο διασημα πιατα της πηλιοριτικης κουζινας, ειναι το σπετζοφαι. Το ονομα προερχεται απο τη λεξη "σπέτζα", που σημαινει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜακαρόνια με κιμά Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας. Κόσμος πολύς, τότε, γύρω στα 90ies, φανταζόταν να τρώει ένα σπιτικό πιάτο με αχνιστά μακαρόνια[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΑυτό το φαγάκι είναι ένα πολύ αγαπημένο φαγάκι το οποίο εγώ προτιμώ με μακαρόνια, καθ' ότι είμαι μακαρονάς ! Ο τρόπος που γίνεται, δίνει τέτοια νοστημιά που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΗ γίδα είναι ένα από αγαπημένα κρεατικά του καλού μου. Πετάει κυριολεκτικά την σκούφια του για γίδα βραστή ! Πριν λίγο καιρό σε μια επίσκεψη μου στο κρεοπωλείο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1/2 κιλό χυλοπίτες 3/4 χοιρινή σπάλα 250 γρ. χοιρινή λάπα αλάτι πιπέρι 250 γρ. ξερή μυζήθρα (κρητική αν βρούμε) ελαιόλαδο Πλένουμε το χοιρινό και στεγνώνουμε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς 3 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 1 λιωμένο κρεμμύδι 1 αβγό 3 φρυγανιές τριμμένες 1 κουταλιά γλυκιά πάπρικα 1-2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρνάκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα με χοντρά μακαρόνια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αρνάκι σβέρκο και ουρά (γάλακτος ή ακόμα καλύτερα χοντρό) 2 μεγάλα κρεμμύδια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Υγιεινά μπιφτέκια από σόγια και λαχανικά, ειδικά για χορτοφάγους ή για όσους νηστεύουν. Υλικά: 1 φλ. κιμάς σόγιας 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΔιαφορετικός κιμάς για μακαρόνια. Είναι μια παραλλαγή συνταγής που είδα στο chef-on-air. Στην αρχική συνταγή ο κιμάς σερβιριζόταν με πατάτες σε πύργο και είχε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα κεφτεδάκια: 500γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος διπλοπερασμένος από τη μηχανή 1φέτα ψωμί 3-4 ημερών μουσκεμένη σε νερό και καλά στιμμένη 1 μέτριο κρεμύδι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦαγάκι καλομαγειρεμένο και νόστιμο, σκέτο λουκουμάκι. Ιδανικό για το Κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι. Φτιάξτε το και κάθε μέρα θα είναι σαν να είναι[...]
Πηγή: magiacook.gr1 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μπουκίτσες. 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 2 κ.σ πελτέ 1 κ.γ ζάχαρη πιπέρι μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 19/01/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πένες αραμπιάτα με λουκάνικο και φέτα Μια συνταγή για ένα πικάντικο νοστιμότατο[...]
Πηγή: sintayes.gr